1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ

DYCHE:ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

 Ο Sean Dyche μετά το παιχνίδι στάθηκε στην ατμόσφαιρα στο Goodison park και τους υπέροχους όπως τους χαρακτήρισε οπαδούς της ομάδας.

Αναλυτικά είπε : “Νομίζω ότι οι οπαδοί μας ήταν υπέροχοι, έδωσαν ένα σημείο εκκίνησης στην ομάδα, και ξέρω ότι οι παίκτες και εγώ έπρεπε να το κερδίσουμε αυτό, αλλά μας έδωσαν ένα σημείο εκκίνησης χωρίς καν να κυλήσει η μπάλα στο γήπεδο. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας, ο παράγοντας της καλής αίσθησης αυτοί το δημιουργούν και εμείς συμμετέχουμε μαζί τους οπότε νομίζω ότι ήταν σημαντικό.”

Ο 51χρονος προπονητής συνέχισε “Και μετά η εμφάνιση χτίστηκε στην βάση της πίστης μας, όπως την αποκαλώ. Η ομάδα με τον τρόπο δουλειάς μου πρέπει να έχει, πίστη ο ένας στον άλλον, σεβασμό ο ένας στον άλλον, την ομαδικότητα και μετά αυτό εμπλουτίστηκε με την τακτική. Με την ποιότητα εδώ, νομίζω ότι μπορούμε ακόμα να προσφέρουμε περισσότερη ποιότητα κατά καιρούς, αλλά αυτό αυξάνεται με την αυτοπεποίθηση. Ξεκινά πάντα με την ελάχιστη απαίτηση να υπάρχει την μέγιστη προσπάθεια. Και αυτή ήταν σίγουρα η μέγιστη δυνατή προσπάθεια σήμερα.”

Ολοκληρώνοντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε “Νομίζω ότι το [Goodison Park] δονούνταν σήμερα. Σκέφτηκα ότι έχω μια μεγάλη εκτίμηση για τους οπαδούς που μας έδωσαν αυτό για αρχή και αυτό ήταν το μόνο που ζήτησα, είπα μπορείτε να μας βοηθήσετε, μπορείτε να μας κάνετε μια αρχή, δώστε μας μια ανάσα όπως το αποκάλεσα γιατί γνωρίζω ότι υπάρχει πολύς θόρυβος εδώ και πρέπει να το ζήσω. Δεν ξέρω το βάθος, αλλά πρέπει να μάθω γι’ αυτό και θα το κάνω. Σέβομαι τους οπαδούς και τις απόψεις τους, αλλά ενώ υπάρχουν αυτές οι απόψεις, μπορούν απλώς να τους διευκολύνουν για να θυμούνται την πίστη τους στην Έβερτον ως έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο και τον παλμό της καρδιάς που είναι εδώ για πολλά πολλά χρόνια.

αφησε ενα σχολιο