1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ

DYCHE:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΝ

 Ευχαριστημένος  κυρίως από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Sean Dyche μετά την χθεσινή νίκη με 3-0 με την Μπόρνμουθ.

 Αναλυτικά ο 52χρονος Αγγλος προπονητής δηλωσε σχετικά:  “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες και δεν λέω ότι είναι μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, αλλά σίγουρα είναι από τις πολύ καλές. Μια νικηφόρα εμφάνιση και το ευχάριστο ήταν η ηρεμία των παικτών για να ξαναρχίσουν το παιχνίδι. Τα ερωτηματικά έρχονται όταν έχεις τόσες πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, οπότε ήμουν στην ευχάριστη θέση να παραμείνω ήρεμος και να παρουσιάσουμε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση και, φυσικά, να βάλουμε τα γκολ για να ανταμείψουμε τους οπαδούς για την υποστήριξή τους. Δεν πρόκειται μόνο για πριν από το διάλειμμα για τις Εθνικές ομάδες, είναι για τη νίκη. Όσο περισσότερο κερδίζεις, τόσο περισσότεροι άνθρωποι χαμογελούν

 Ο Dyche συνέχισε λέγοντας “Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροi.Δεν θα υπάρξει μαγικό ραβδί, ούτε γρήγορες λύσεις  ο δρόμος για τη δημιουργία μιας βιώσιμης ομάδας που στη συνέχεια μεταφράζεται σε επιτυχία εντός του γηπέδου διαμορφώνεται με σκληρή δουλειά και δύσκολες αποφάσεις. Σήμερα, οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι είναι πολύ πιο περίπλοκες επιχειρήσεις από ποτέ, ενώ παραμένουν ζωτικά στοιχεία της κοινότητας. Αλλά υπάρχει μια αιώνια αλήθεια – πρέπει να κερδίζουμε αγώνες”

 Ήταν η πρώτη φορά μέτα από περίπου ένα  χρόνο που η Έβερτον είχε σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ εντός έδρας σε αγώνα πρωταθλήματος, με την προηγούμενη περίπτωση να ήταν η νίκη με 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας υπό τον προηγούμενο προπονητή. Φρανκ Λάμπαρντ. Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος για την ομάδα. Η διαφορά όταν κερδίζουμε είναι ότι αλλάζει ο θόρυβος (του γηπέδου). Ήταν πολύ καλοί κόντρα στη Λούτον, αλλά πρέπει να δω λίγο από τον θόρυβο και να υπενθυμίσω στον παίκτη καλές εμφανίσεις.Οι καλές εμφανίσεις δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσεις, συνέχισε να αποδίδεις καλά όλη τη σεζόν, αλλά αν δεν κερδίζεις ο κόσμος χάνει την πίστη σε σένα. Αυτό απλώς σηματοδοτεί άλλη μια καλή απόδοση με τη νίκη και μια άλλη κυρίαρχη απόδοση. Είναι εξίσου δίκαιο να μιλάμε για xG όταν κερδίζετε, 25 προσπάθειες σήμερα, xG 3+ και είναι το υψηλότερο σε περίπου οκτώ χρόνια. Τα σημάδια ήταν εκεί, αλλά πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να περιμένεις να συμβεί και σήμερα δεν περιμέναμε. Ανεβήκαμε και το καταφέραμε και αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία για να συνεχίσουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό θέλουμε να μεγαλώσουμε και να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε”

αφησε ενα σχολιο