1. Αρχική
 2. /
 3. Άρθρα
 4. /
 5. DYCHE: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

DYCHE: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 Ο Sean Dyche χαρακτήρισε το αποτέλεσμα απογοητευτικό και στάθηκε στο πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα να τελειώσει σωστά τις φάσεις που δημιουργεί  στην επίθεση.

Ο Dyche είπε: “Είναι πολύ απογοητευτικό, πιθανώς τόσο κακό όσο με την Φούλαμ με την έννοια της δημιουργίας ευκαιριών, αλλά όπως είπα και τότε, δημιουργήσαμε όχι μόνο ευκαιρίες, αλλά ευκαιρίες υψηλής ποιότητας. Ήταν μια γενικά καλή εμφάνιση και μια μεγάλη αντίδραση από το παιχνίδι της Άστον Βίλα, αλλά δεν βάζουμε γκολ. Στο τέλος της ημέρας, είναι δική μας ευθύνη να σκοράρουμε. Όλοι μιλούν για επιθετικούς και φυσικά το γκολ είναι μεγάλο μέρος του ρόλου τους, αλλά ως ομάδα δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να βρούμε αυτό το γκολ.

 “Για άλλη μια φορά ο τερματοφύλακας τους είναι παίκτης του αγώνα, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε τον τερματοφύλακα τους παίκτη του αγώνα, πρέπει να βάζουμε τις ευκαιρίες και μετά κανείς δεν μιλάει για τον τερματοφύλακα τους. Παραδόξως, είναι ένα αντίστροφο θετικό κατά κάποιο τρόπο, αλλά δεν είναι θετικό όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν είπαμε «σωστά, εντάξει, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, μαθαίνουμε από αυτό και το κρατάμε», αλλά το κάναμε ξανά σήμερα . Δεν είναι σωστό, αυτή είναι η δεύτερη φορά από τα τρία παιχνίδια, Ένα ξέφυγε, δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο κέντρο, αλλά αυτό το παιχνίδι παίξαμε καλά, θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι, όμως δεν το κάνουμε, οπότε αυτό είναι μεγάλη απογοήτευση.

 Είπα στους παίκτες: «Βρίσκω την ευθύνη στην αμυντική πλευρά του παιχνιδιού όταν δεν είμαστε καλοί, κάτι που το έκανα απέναντι στη Βίλα, γιατί ήμασταν μίλια μακριά από την απόδοση που πρέπει, αλλά μετά από το σημερινό πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις γιατί δεν είμαστε. έχουμε ευκαιρίες γιατί τόσες πολλές πραγματικά καλές ευκαιρίες σήμερα δεν καταλήγουν στα δίχτυα. 

1 Response

 1. Δημήτρης

  Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ο΄μάδα είναι πραγματικά πολύ δύσκολη. Η κακή εικόνα μας τα τελευταία 2 χρόνια σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα και τις 3 ήττες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχουν φέρει απογοήτευση και ανησυχία για το αν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε για 3η συνεχόμενη σεζόν τον υποβιβασμό.
  Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι πλέον, εκτός από αγωνιστικό και ψυχολογικό για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αισθάνονται την πίεση του κόσμου ολοένα να αυξάνεται.
  Δεν ξέρω εάν μέχρι 31/8 προλαβαίνουμε να αγοράσουμε 1-2 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά, προσωπικά το βλέπω πολύ δύσκολο.

αφησε ενα σχολιο