1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ

DYCHE: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ

 Η ομάδα της Έβερτον βρίσκεται στην Πορτογαλία και ο Sean Dyche μίλησε στο επίσημο κανάλι της Έβερτον στο Youtube μεταξύ άλλων για την αφαίρεση βαθμών και την έφεση της ομάδας και πως επηρέασαν τους παίκτες του κατά τη διάρκεια των 11 αγώνων χωρίς νίκη.Ανέφερε επίσης ότι δεν είναι αφελής και αναγνώρισε ότι  πρέπει να έχει αποτελέσματα.

Είναι απογοητευτικό για τον εαυτό μου και είμαι σίγουρος για όλους όσους εμπλέκονται στην ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον είτε είναι παίκτες, προσωπικό, οπαδοί, όλοι όσοι εμπλέκονται γιατί μερικοί άνθρωποι μπορεί να διαφωνούν, αλλά νομίζω ότι οι εμφανίσεις ήταν γενικά καλές  είμαι έκπληκτος που δεν έχουμε κερδίσαμε στα τελευταία 11 παιχνίδια με τις εμφανίσεις που είχαμε. Ξανασκέφτομαι τον εκτός έδρας αγώνα με την Τότεναμ και νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Με την Γουέστ Χαμ  Εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν ήμουν ποτέ σε ομάδα που κυριαρχούσε έτσι. Δεν παίρνουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδια, δεν είναι μόνο τρεις, υπάρχουν και άλλες εμφανίσεις. Υπάρχουν πολλά καλά σε αυτές τις εμφανίσεις, ο βοηθός μου Woany λέει ένα ρητό: «Πρέπει να υπάρχει μέλλον σε αυτό που κάνεις» και σαφώς υπάρχει. Η εναλλακτική πλευρά σε αυτό είναι να έχεις αυτό το κομμάτι του διαβόλου, αυτή την επιπλέον στιγμή αλήθειας όταν έρχεται κυρίως μπροστά από το γκολ και νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα. να ανοίξει ξανά τα φτερά σου».

 Ο 52χρονος προπονητής πρόσθεσε: «Αν σκεφτείς μετά την αφαίρεση των 10 πόντων, ήταν κάτι διαφορετικό μπροστά από το τέρμα, όλοι πετούσαν πηγαίνοντας μπροστά στο τέρμα «σωστά», και τώρα είναι σαν να το βλέπουν όλοι με διαφορετικό τρόπο. Είναι εκείνη η στιγμή της αλλαγής  όπου επιστρέφονται τέσσερις βαθμοί και μερικές ήταν κάπως σαν: “Ω, νόμιζα ότι θα μας αφαιρέσουν περισσότερους”. «Στη συνέχεια, πρέπει να το χειριστώ αυτό και το αντιμετωπίζω, και προσθέτω αυτή την ελευθερία στο να πάμε: «Σωστά, έχουμε τέσσερις βαθμούς πίσω, θα μπορούσε να ήταν μηδέν. είπα στα παιδιά: Θα μπορούσαν να ήταν μηδέν παλικάρια. Τώρα ανοίξτε τα φτερά σας, τώρα πάρτε το (σ.σ πάρτε την προσπάθεια) το έχουμε λίγο πολύ, αλλά πρέπει να βάζετε γκολ. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσετε να το απωθήσετε αυτό ή να το κρύψετε κάτω από το χαλί επειδή είναι εκεί, είναι αληθινό. Είναι η στιγμή της αλήθειας για τον εαυτό σας να έχεις την ελευθερία να το χάσεις (σ.σ το γκολ) όπως την αποκαλώ. Και λοιπόν; Πάρτε το, πηγαίνετε και χάστε το ξανά, χάστε το ξανά, χάστε το  ξανά, γιατί θα πάει μέσα. Έτσι ακριβώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Εφόσον μπαίνεις εκεί (σ.σ στην περιοχή) αρκετά συχνά και προσπαθείς να πετύχεις ένα γκολ με αυτή την ελευθερία και σαφήνεια, θα μπει. να μείνω ακόμα εκεί ψηλά. Δεν ψάχνεις για ένα τυχερό γκολ. Επιδιώκουμε να το κάνουμε με σχεδιασμό.”

 Ο Dyche  αναγνώρισε ότι όπως όλοι οι προπονητές πρέπει να έχει αποτελέσματα όταν η Έβερτον επιστρέψει στη δράση το Σαββατοκύριακο του Καθολικού Πάσχα. Είπε: «Όπως αναφέρω συνέχεια, είμαι στο ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή, δεν είμαι αφελής, πρέπει να κερδίζεις παιχνίδια. «Ό,τι και να λέει ο κόσμος για τα στυλ και τις επωνυμία, το είπα όταν έφτασα εδώ, μπορείτε να μιλήσετε για αυτό όσο θέλετε, οι οπαδοί θέλουν να κερδίζουν, οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν, το προσωπικό και οι διευθυντές θέλουν να κερδίζουν. Αυτό είναι το κομμάτι που πρέπει να συνεχίσουμε, αυτή τη στιγμή της νίκης, το πραγματικό πλεονέκτημα για να πάμε και να κερδίσουμε παιχνίδια, αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ για να μας πάει παραπέρα».

αφησε ενα σχολιο