1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. DYCHE: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ

DYCHE: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Sean Dyche δήλωσε ενθουσιασμένος από την απόδοση των παικτών και ευχαριστημένος που άλλαξε το κλίμα στην ομάδα είπε ακόμα πως φυσικά και νοιάζονται για τα άσχημα αποτελέσματα.


Ο 52χρονος προπονητής δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος με την απόδοση των παικτών μας απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Είναι κορυφαία, το ξέρουμε αυτό. Χαίρομαι για τους Εβερτονιανς, για τους παλιάς κοπής φίλους που μας υποστηρίζουν. Οι άνθρωποι ξεχνούν, ανάμεσα σε όλα τα ερωτηματικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι όταν είμαι έξω και γύρω τους καταλαβαίνουν μερικές από τις προκλήσεις που είχαμε, ξέρουν τι κάνουμε, ξέρουν ότι προσπαθούμε σκληρά για να αλλάξουμε όλες οι ιστορίες, γι’ αυτό τους ευχαριστώ που με άκουσαν. Νόμιζα ότι ήταν φοβεροί ξανά απόψε, νόμιζα ότι ήταν υπέροχοι την Κυριακή, μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμένα, την ομάδα και τους οπαδούς, τους ζήτησα μόνο να μείνουν κοντά μας, είπα απλά δώσε μας την ενέργεια μας,και  θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε και το κάναμε και είμαι ευχαριστημένος για τον σύλλογο γενικότερα.Το γεγονός ότι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και η απόδοση  η Έβερτον ξεπέρασε τους αντιπάλους της από την αρχή και άξιζε αυτή τη νίκη.”

 Ο Dyche είπε στους Έβερτόνιανς να αναγνωρίσουν ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να αντιμετωπιστούν τα ευρύτερα ζητήματα της Έβερτον, αλλά πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμη πολλά να γίνουν, αλλά τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν μια πραγματική δυναμική επίδειξη αντίδρασης μιας ομάδας όταν αλλάζει η φασαρία. Μας λένε  «εσύ δεν σας νοιάζει;» (σ.σ για τα άσχημο αποτελέσμα με την Τσέλσι) φυσικά μας νοιάζει, φυσικά και μας νοιάζει, πώς μπορείς να κάνεις τη δουλειά μου και να μην νοιάζεσαι, είναι αδύνατο. Για το επιτελείο μου και τους παίκτες, είναι αδύνατο να μην νοιάζονται. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που σε ρωτούν, αλλά πώς αντιδράς; Η αντίδραση ήταν φανταστική από όλους μας το επιτελείο μου, τους παίκτες, τους οπαδούς.”

αφησε ενα σχολιο