1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. EKTAKTO ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

EKTAKTO ΕΓΚΡΙΣΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

 Μια σοβαρή είδηση από ένα έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. Η αγορά της Έβερτον από τους 777 Partners εγκρίθηκε υπό όρους από την Πρέμιερ λιγκ, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg News.

  Σε μια είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες ο καναδικός βραχίονας του ειδησεογραφικού πρακτορείου Bloomberg News , γράφει ότι η Πρέμιερ λιγκ κοινοποίησε στην επενδυτική εταιρεία που εδρεύει στη Φλόριντα με επιστολή της την περασμένη εβδομάδα ότι “προτίθεται επί του παρόντος” να εγκρίνει τη συμφωνία της 777 Partners που έγινε με τον Farhad Moshiri στα μέσα Σεπτεμβρίου για να εξαγοράσει το 94,1% του μεριδίου του στην ομάδα, «υπό προϋποθέσεις».

 Το δ.σ της Πρέμιερ λιγκ αποτελείται μεταξύ άλλων από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Richard Masters, καθώς και την Πρόεδρο Alison Brittain και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Mai Fyfield. Η υπό όρους έγκριση δεν σημαίνει ότι η ιδιοκτήτρια πολλών ομάδων 777 Partners έχει εγγυημένη έγκριση, είπε ένας από τους ανθρώπους. Οι εκπρόσωποι της 777 και της Έβερτον αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

 Δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις όμως θα πρέπει ακόμα να πληρούνται και απαιτείται ακόμα η τελική υπογραφή από το ανεξάρτητο συμβούλιο αναθεώρησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά είναι η πιο σαφής ένδειξη μέχρι τώρα ότι η εξαγορά μπορεί να πραγματοποιηθεί.

αφησε ενα σχολιο