1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ατυχία του Gbamin

Η ατυχία του Gbamin και η δήλωση της αστυνομίας

   Ο νέος σοβαρός τραυματισμός του Jean-Philippe Gbamin και η δήλωση της αστυνομίας για το αν θα γίνει η όχι σε ουδέτερη έδρα το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ είναι τα θέματα της επικαιρότητας στην Έβερτον.

  

   Αν υπήρχε όσκαρ για την ατυχία στο ποδόσφαιρο ο Jean-Philippe Gbamin θα ήταν ακλόνητο φαβόρι για να το κατακτήσει αυτη την σεζόν. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Μάιντς έναντι 25 εκ. ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής στην Έβερτον είχε καταφέρει να κάνει μόλις 2 συμμετοχές, λόγω τραυματισμού στον μηρό.Ο Gbamin επέστρεψε εν μέσω κορονοιού και αναμέναμε να τον δούμε στο υπόλοιπο της σεζόν.Όμως η ατυχία χτύπησε ξανά τον Ιβοριανό μέσο έτσι θα αναγκαστεί να μπει στο χειρουργείο μιας και χτύπησε στον αχίλλειο τένοντα και θα μείνει εκτός δράσης για έξι ακόμα μήνες.

   Ανοιχτό παραμένει ακόμα το αν θα διεξαχθεί στο Goodison park η σε ουδέτερη έδρα το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ που αρχικά παρουσιαζόταν αρνητική απο τον τύπο, σχετικά με την διεξαγωγή του παιχνίδιου στο Goodison park δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να πάρέχει την αστυνόμευση που χρείαζεται σε σχέση με τα παιχνίδια των Έβερτον και Λίβερπουλ στην πόλη. Ταυτόχρονα όμως πέταξε το μπαλάκι λέγοντας πως οι αποφάσεις σχετικά με τους κίνδυνους για τη δημόσια υγεία λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας.Αντίθετα ο  διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Richard Masters: δήλωσε “Προτιμάμε να παίξουμε τα παιχνίδια όπου είχαν αρχικά προγραμματιστεί εντός και εκτός, αλλά υπάρχουν κάποιες ανησυχίες

αφησε ενα σχολιο