1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το συγκινητικό γράμμα της

Το συγκινητικό γράμμα της Έβερτον στους Greek-toffees

Η Έβερτον δείχνει για άλλη μια φορά το ανθρώπινο προσωπο της και το πόσο κοντά βρίσκεται στην κοινωνία αλλά και στα κλάμπ υποστηρικτών της ανα τον κόσμο. Έστειλε ένα συγκηνητικό μέιλ απευθυνόμενη σε όλα τα μέλη των club, μεταξύ αυτών φυσικά και στα μέλη των Greek-toffees, με μια επιστολή στηρίξης εν μέσω της πανδημίας αλλά και ανάδειξης του κοινωνικού έργου της ομάδας.Διαβάστε την παρακάτω

Αγαπητοι Εβερτόνιανς

 Ελπίζω ειλικρινά ότι αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να βρίσκει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ασφαλή και καλά.

 Αντιμετωπίζοντας την πανδημία κορονοϊού, αναλαμβάνουμε όλοι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της γενιάς μας.

 Μας έφερε επίσης αντιμέτωπους με την σκληρή κοινωνική πραγματικότητα και την αναγκαστική  αναστολή του ποδοσφαίρικής δραστηριότητας εμποδίζοντας μας να ενθαρρύνουμε την ομάδα που αγαπάμε.

 Ως εκ τούτου, ήθελα να γράψω για να σας ευχαριστήσω εσας και τα μέλη σας για τη συνεχή υποστήριξή σας και να σας ενημερώσω ότι, παρόλο που μπορεί να βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, είστε μέρος της οικογένειας της Έβερτον και παραμένετε σταθερά στις σκέψεις μας .

 

 Είμαστε απίστευτα τυχεροί που έχουμε μία τόσο παθιασμένη και αφοσιωμένη διεθνή βάση οπαδών. Ξέρουμε ότι η οπτική σας σαν Εβερτόνιανς είναι κάτι περισσότερο από το να φοράτε την μπλε φανέλα για να παρακολουθείτε αγώνες. Ζείτε και αναπνέετε τον Έβερτον και η δέσμευσή σας δεν γνωρίζει όρια. Διαβάζετε  ιστορίες για την Έβερτον και επικοινωνείτε με άλλα μπλέ μέλη σε όλη τη χώρα σας αλλά και τον κόσμο . Σηκωνεστε νωρίς ή μένετε ως αργά για να παρακολουθήσετε παιχνίδια της ομάδας. Ταξιδεύετε για να συναντηθείτε με την Ομάδα Υποστηρικτών σας σε ειδικές εκδηλώσεις και για να απολαύσετε αγώνες μαζί.

Αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορείτε να απολαύσετε επί του παρόντος, αλλά παραμένοντας υπομονετικοί, ακολουθώντας τις συμβουλές υγειονομικής περίθαλψης και συνεχίζοντας να δείχνετε αλληλεγγύοι με την οικογένεια και τους φίλους σας, αυτές οι στιγμές θα επιστρέψουν.

 Γνωρίζω ότι το κλάμπ σας είχε προγραμματίσει να κάνει την εκδρομή του στο Goodison Park πριν από το τέλος της σεζόν  και ότι, προφανώς, αυτά τα σχέδια έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω της αναστολής των αγώνων. Όσο απογοητευτικό και αν είναι το αναβληθέν ταξίδι, ξέρω ότι κάθε οπαδός εκτιμά ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία δεν είναι το παιχνίδι που αγαπάμε, αλλά η ασφάλεια και η ευημερία των ανθρώπων.

 Αλλά το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει. Και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την παρακολούθηση των αγαπημένων μας μπλε ξανά.

 Και, αν και δεν μπορώ να δώσω μια ακριβή ημερομηνία για το πότε και πώς μπορεί να επιστρέψει το ποδόσφαιρο, πιστεύω ακράδαντα ότι η απόφαση αναστολής του ποδοσφαίρου ήταν απαραίτητη και σωστή.

 Εν τω μεταξύ, δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ να σας παρέχουμε περιεχόμενο, επιτρέποντάς σας να μείνετε σε επαφή και να σας ενημερώνουμε για όλα όσα συμβαίνουν σε ολόκληρο το υπέροχο κλαμπ μας. Ελπίζω να απολαύσατε τις κλασικές επαναλήψεις παιχνιδιων μας, τις σε βάθος συνεντεύξεις με τρέχοντες και πρώην παίκτες της ομάδας και τη νέα μας σειρά podcast.

 Ελπίζω επίσης ότι κάθε νεαρός μπλε που γνωρίζετε μπορεί να απολαύσει τις προκλήσεις δεξιοτήτων που έχουμε δημοσιεύσει ή να αλληλεπιδράσει με το εκπαιδευτικό μας περιεχόμενο, όπως τα εργαστήρια γλωσσών μας ή τις ιστορίες για ύπνο στο πλαίσιο της καμπάνιας Blue Family.

 Ήταν απίστευτα ενθαρρυντικό να βλέπουμε πώς οι οπαδοί μας σε όλο τον κόσμο μένουν σε επαφή μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης αλληλοεπιδρόντας, γελόντας και μοιράζοντας συμπάθεια, να ξαναζωντανεύουν τις κλασικές στιγμές της Έβερτον και να παραμένουν συνδεδεμένοι με την ομάδα μας και ο ένας με τον άλλον.

 Θα έχετε επίσης δει αρκετούς παίκτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους διεθνείς μας να κάνουν τη διαφορά στις χώρες καταγωγής τους, μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, δωρεών δεμάτων τροφίμων και ακόμη και χρηματοδότησης ιατρικού εξοπλισμού.

 Όπου κι αν είμαστε, παραμένουμε ενωμένοι, με τις ισχυρές κοινές μας αξίες και την αγάπη μας για την ομάδα μας.

 Η πρωτοβουλία Blue Family, είναι στην τέταρτη εβδομάδα της και έχει δει εκατοντάδες οπαδούς να κάνουν δωρεές στην καμπάνια μέσα σε λίγες ώρες, από την έναρξη της και αυτό, μαζί με την αρχική μας δέσμευση άνω των 50.000 £, μας επέτρεψε να βοηθήσουμε χιλιάδες ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Εάν έχετε συνεισφέρει, δεν υπάρχει τρόπος να σας ευχαριστήσω αρκετά. Εάν δεν το έχετε κάνει ακόμη και θέλετε μπορείτε να κάνετε δωρεά.

 Τα χρήματα που συγκεντρώνονται μέσω της Blue Family χρησιμοποιούνται για την αγορά δεμάτων έκτακτης ανάγκης και δεμάτων υγιεινής, κουπονιών τροφίμων, κουπονιών φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος, βασικού εξοπλισμού κουζίνας, όπως μικροκυμάτων, γευμάτων για τους άστεγους, ιδιαίτερα απαραίτητων φαρμάκων και στέγασης.

Ξέρω ότι ολόκληρη η οικογένεια της Έβερτον θα μείνει ενωμένη μαζί μας σε αυτό και ότι θα φροντίσουμε ο ένας τον άλλον.

 Μπορούμε να είμαστε χιλιάδες μίλις μακρια να μας χωρίζει η στεριά και η θάλασσα, αλλά είμαστε τόσο ενωμένοι όσο ποτέ άλλωτε για να ξεπεράσουμε την πανδημία και να στηρίξουμε την Έβερτον προς ένα επιτυχημένο μέλλον.

Θερμότερες ευχές από εμένα και όλους στο Έβερτον.

Μείνετε ασφαλείς,

Denise Barrett-Baxendale

αφησε ενα σχολιο