1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Συμφωνία-ρεκόρ με hummel

Συμφωνία-ρεκόρ με hummel

   Η Έβερτον όπως γράφεται και ψυθιρίζεται εδώ και μήνες, συμφώνησε με την δανέζική εταιρία Hummel, ώστε να είναι η νέα εταιρία αθλητικής ένδυσης της ομάδας.

   Η Hummel η οποία θα ντύνει τις ομάδες της Έβερτον, για τα επόμενα τρία χρόνια, θα δώσει 34 εκατ. ευρώ στην ομάδα μας. Αυτό συμαίνει ότι είναι το τέλος της συνεργασίας με την UMBRO στο φινάλε της χρονιάς που “έντυνε” την ομάδα απο το 2014 .Η εταιρία απο την Δανία ιδρύθηκε το 1923 και είναι μία από τις παλαιότερες ομαδικές αθλητικές μάρκες στον κόσμο με μια απίστευτη ποδοσφαιρική κληρονομιά.

Πιθανά σχέδια κυκλοφορούν εδώ και καιρό

   
   Η Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, Denise Barrett-Baxendale, δήλωσε σχετικά: “Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί την έναρξη μιας συναρπαστικής νέας εμπορικής σχέσης καθώς καλωσορίζουμε την hummel στην Έβερτον.Είναι πολύ σημαντικό να επιτύχουμε τη μέγιστη αξία από τις εμπορικές μας προσφορές και αυτή είναι μια συμφωνία ρεκορ για την Έβερτον. Είναι επίσης σημαντικό να συνεργαζόμαστε με επωνυμίες που μοιράζονται τη φιλοδοξία μας και όλοι μας εντυπωσιάστήκαμε με την πρωτοτυπία της hummel, τη δέσμευση στην ποιότητα και το όραμα για την πρόκληση των προσδοκιών. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να προσφέρουμε στους παίκτες και τους υποστηρικτές μας μια συναρπαστική γκάμα προϊόντων τα επόμενα χρόνια.

αφησε ενα σχολιο