1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Συνταξιοδοτήθηκε ο Δρ. Irving!

Συνταξιοδοτήθηκε ο Δρ. Irving!

Η μοίρα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις ομάδες επιβάλλει να παραμένουν άγνωστοι στο ευρύ κοινό. Ένα μέλος της ομάδας μας, αν και οι περισσότεροι φίλαθλοι δεν τον γνώριζαν, το γνώριζαν μέχρι και οι πέτρες των γηπέδων της Βρετανίας, καθώς υπηρέτησε τον σύλλογο μας επί 39 έτη!

Ο Ian Irving ολοκλήρωσε την καριέρα του ως γιατρός της Everton, αφού πρώτα εργάστηκε δίπλα σε 9 μάνατζερς, εκατοντάδες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και χιλιάδες παιδιά που πέρασαν το κατώφλι της ακαδημίας της ομάδας. Συνέχισε μια οικογενειακή παράδοση καθώς ο πατέρας του εργάστηκε στην ομάδα ως γιατρός άλλα 25 χρόνια!

Έζησε στιγμές επιτυχίας, απογοήτευσης, άγχους, και τη γεμάτη θριάμβους δεκαετία του ’80, όπου φυσικά θυμάται με αρκετές λεπτομέρειες, που στους περισσότερους από εμάς είναι άγνωστες. 

Εκτός από τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, αξίζει να αναλογιστεί κανείς την εξέλιξη που έζησε στην αθλητιατρική μέσω της δουλειάς του, έχοντας ξεκινήσει να εργάζεται στα 30 του, και πλέον, στα 69 του, σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του, κάνοντας διαλείμματα στα γήπεδα του γκολφ, και κάνοντας ιστιοπλοΐα στην Ευρώπη. Νομίζω πως το αξίζει…

Για όσους ενδιαφέρονται, αξίζει τον κόπο να διαβάσουν την συνέντευξη που έδωσε στη σελίδα της ομάδας. Μέλη της ομάδας, πρώην και νυν ποδοσφαιριστές της ομάδας, τίμησαν τον Irving με τα καλύτερα λόγια.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή συνταξιοδότηση, να χαρεί τη ζωή του όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορεί, και να τον ευχαριστήσουμε για όσο προσέφερε τόσα χρόνια!

αφησε ενα σχολιο