1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Jonjoe Kenny:Θέλω να παίζω

Jonjoe Kenny:Θέλω να παίζω

   Την ώρα που οι φίλοι της Έβερτον σκεφτόμαστε και συζητάμε, αν πρέπει η ομάδα να αποκτήσει τον Djibril Sidibe απο την Μονακό, υπάρχει ένα παίδι της ομάδας, γέννημα θρέμμα του Λίβερπουλ και παίκτης της Έβερτον απο παιδί, που έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στην Μπουντεσλιγκα.

   Ο Jonjoe Kenny, το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει την “σιγουριά” της Έβερτον και να δοκιμάσει την τύχη του ως δανεικός στην Γερμανία και την Σάλκε.Με την ευκαιρία της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα, ο νεαρός μίλησε στην Guardian για την εμπειρία του και την απόφαση να αγωνιστεί στην Γερμανική ομάδα.

   Πάντα προτιμούσα να μένω στο σπίτι με την οικογένεια και ποτέ δεν μου άρεσε όταν πήγαινα μεγάλα ταξίδια, όταν ήμουν νεότερος. Παρόλο που έχω ταξιδέψει πολύ με την Αγγλία (κάτω των 21), δεν ήταν το αγαπημένο πράγμα .Αλλά δεν έχω πάει σπίτι εδώ και τέσσερις μήνες και αυτο σε αλλάζει ως άτομο. Δεν είναι όλα εύκολα για αυτό ακριβώς έπρεπε να προχωρήσω να βγω από τη ζώνη άνεσης μου, να μάθω μια νέα γλώσσα, να δω πώς δουλεύουν άλλοι άνθρωποι. 

  Ο Kenny τα πάει καλά στην Γερμανία  σκόραρε νωρίτερα στην σεζόν το πρώτο του γκολ και έχει μοιράσει 3 ασίστ.Εχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του David Wagner και έχουν γραφεί αρκετές φορές φήμες πως η Σάλκε  θα ζητήσει την ανανεώσει του δάνεισμού του για ακόμα μια σεζόν το 2020-21 και πως πιθανόν ότι και ο ίδιος ο παίκτης θα ήθελε να μείνει 

  “Ήθελα να έρθω εδώ για να αποδείξω στους άλλους, αλλά και στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να είμαι παίκτης που παίζει μερικά παιχνίδια και απλά τα πάει καλά. Δεν ήμουν χαρούμενος που καθόμουν στον πάγκο ή μέρος της ομάδας όταν δεν έπαιζα. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και να εκφράσω αυτό που έχω.Ήξερα ότι θα μπορούσα να ανέβω ψηλά και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Ο Wagner μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να το κάνω αυτό και να κάνω διαφορετικά είδη διαδρομής, όχι μόνο πάνω-κάτω, και ένοιωσα ότι αυτό μου ταιρίαζει. Απλώς έπρεπε να έχω την πεποίθηση ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω και να δώσω περισσότερες ασίστ

 

αφησε ενα σχολιο