1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Όχι σε νέο δανεισμό

Όχι σε νέο δανεισμό Kean

 Αρνητική είναι η απάντηση στην επιθυμία της Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να αποκτήσει εκ νέου δανεικό τον Moise Kean. 

 Η Έβερτον σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Alan Myers δεν θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό. Ο Kean σημείωσε 17 γκολ σε όλες τους διοργανώσεις για την Γαλλική ομάδα την περασμένη σεζόν, και οι Γάλλοι θα έπρεπε να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τις μόνιμες υπηρεσίες του εάν τον εκτιμούσαν.Η Έβερτον χρειάζεται χρήματα αυτό το καλοκαίρι και προφανώς είναι πρόθυμη να εξαργυρώσει την καλή σεζόν του νεαρού Ιταλού διεθνή.

 Ο Myers ρωτήθηκε ακόμα από φίλο της Έβερτον γιατί δεν ήταν στο Finch farm  για την πρώτη της ομάδας ο Ιταλός επιθετικός ο έμπειρος δημοσιογράφος και ειδικός στα θέματα της Έβερτον απάντησε με το λιτό “σταδιακές επιστροφές”.   

 Ο  Rafa Benitez ίσως να είναι πρόθυμος να διατηρήσει τις υπηρεσίες του καθώς ο Dominic Calvert-Lewin χρειάζεται πραγματικά μια ικανοποιητική κάλυψη, αλλά δεν το βλέπουμε να συμβαίνει.Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς δεδομένης της τρέχουσας στάσης του συλλόγου.Ο Kean θα μπορούσε να βρεθεί σε μια δυσάρεστη κατάσταση για αυτόν κατάσταση τις επόμενες εβδομάδες, αλλά ελπίζουμε ότι τα δύο μέρη θα καταλήξουν σε μια λύση, καθώς δεν χρειάζεται να διατηρηθεί ένας παίκτης που σαφώς στο ρόστερ που σαφώς δεν το θέλει.

 

αφησε ενα σχολιο