1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Άλλαξε γνώμη ο Kenny

Άλλαξε γνώμη ο Kenny

    O Jonjoe Kenny πριν λίγο καίρο έλεγε ότι προτεραιότητα του είναι να παίζει και σκεφτόταν αν θα έπρεπε να παραμείνει στην Σαλκε, που τον ήθελε και είχε καθιερωθεί ως βασικός.Τώρα φαίνεται πως έχει αλλάξει γνώμη και προτιμάει να παραμείνει στην Έβερτον.  

    Ο full-back παίρνει έμπνευση από τον Mason Holgate, ο οποίος μετα τον πρόπέρσινο δανεισμό του στην Γουέστ Μπρόμ καθιερώθηκε ως παίκτης της πρώτης ομάδας. 

   Ο Kenny είπε στην evertontv: “Ο Mason ήταν μέσα και έξω από την ομάδα, παρόμοια με εμένα όταν έπαιζα (πριν το δανεισμό του στην Σάλκε).Βγήκε και έπαιξε, μετά επέστρεψε και πήρε την ευκαιρία.Αυτό θέλουμε όλοι. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το βασικό θέμα.Θέλεις να παίζεις κάθε εβδομάδα να νοιώθεις αυτό το συναίσθημα.Αυτό χρειαζόμουν… ένιωσα ότι βγήκα και τα πήγα καλά για τον εαυτό μου.Είχα μια υπέροχη εμπειρία στη Γερμανία, αλλά ήταν καλό να επιστρέψω, να γνωρίσω ξανά τους παίκτες, τον νέο προπονητή και το προσωπικό.Είναι η ομάδα μου. Δεν πήρα δάνεικος μόνο για να παίξω παιχνίδια, ήθελα να γίνω καλύτερος παίκτης και καλύτερο άτομο και επέστρεψα έχοντας κάνει μια ολόπλευρη βελτίωση. “

αφησε ενα σχολιο