1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. LAMPARD: ΜOY ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ

LAMPARD: ΜOY ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 Ο Frank Lampard έκανε μια δήλωση που αξίζει να συζητηθεί σχετικά με την απόδοση της ομάδας στο παιχνίδι με την Σαουθάμπτον.

 Ο Άγγλος τεχνικός παραδέχεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα νοοτροπίας στην ομάδα του που χρειάζεται επιδιόρθωση και έχει ρίξει το βάρος στον εαυτό του για να το κάνει. Αναλυτικά είπε: Νομίζω ότι είναι πραγματικά ξεκάθαρο, έτσι δεν είναι; Η θέση στην οποία βρισκόμαστε στον πίνακα είναι ξεκάθαρη, δεν είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε.Ως ομάδα και προσωπικό, πρέπει απλώς να εργαστούμε για να πάρουμε αποτελέσματα για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Όταν κερδίσαμε την περασμένη εβδομάδα, τα πράγματα φαίνονταν πολύ καλύτερα τώρα χάσαμε, και φαίνεται χειρότερο. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να αρνηθούμε τη θέση μας. Η θέση μας στο πρωτάθλημα εξηγεί πολλά και είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ. Είναι δουλειά μου να βρω τους λόγους για τους οποίους συνέβη αυτό”.

 Ο 43χρονος συνέχισε λέγοντας : “Όταν ήμασταν καλοί, είχαμε στηριχθεί τους εαυτούς μας, αλλά μόλις βρεθήκαμε πίσω στο παιχνίδι, έμοιαζε να υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας για τους παίκτες. Μου άνοιξε τα μάτια το στο δεύτερο ημίχρονο, για το πού βρισκόμαστε και πού θέλουμε να φτάσουμε.Ένιωσα ότι πρέπει να το αντιστρέψω αυτό και θέλω να το αλλάξω. Επομένως, έχουμε πολλά να μάθουμε για εμάς.”

 

 

αφησε ενα σχολιο