1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. LOOKING FOR BALANCE

LOOKING FOR BALANCE

Γεια σας Εvertonians.

 Δυστυχώς,για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς,γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Η ομάδα μας μετά το 15 λεπτό και την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Αllan,αποδιοργανώθηκε εντελώς και έχοντας παθητικό τρόπο στο παιχνίδι της δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλό από το ματς,με αποτέλεσμα να έρθει άλλη μια ήττα.

 Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μας στα εκτός έδρας ματς φέτος και ειδικά στο τελευταίο, έρχεται να αναιρέσει αυτά που είχα γράψει στο προηγούμενο μου άρθρο,ότι θα βγούμε γρήγορα από τα σενάρια του υποβιβασμού. Η ομάδα φαίνεται ότι όταν βγαίνει εκτός Goodison Park, χάνει μεγάλο μέρος του πάθους,της αγωνιστικότητας και της τακτικής προσήλωσης της, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τουλάχιστον τα τελευταία εντός έδρας ματς και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορεί να συλλέξει τους βαθμούς που τόσο απαραίτητοι είναι στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

 Ο coach Lampard πέρα από το αγωνιστικό μέρος πρέπει να βελτιώσει αρκετά και την ψυχολογία της ομάδας,με σκοπό να εμφανίζει αγωνιστική ισορροπία τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας ματς. Έρχονται πραγματικοί “τελικοί” με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με μας. Εαν η ομάδα δεν βρει τον τρόπο να παίρνει,ειδικά στα εκτός ότι καλύτερο μπορεί,θα ζούμε με το άγχος ως το τέλος της σεζόν.

 Έχουμε την ποιότητα ως ομάδα να αποφύγουμε τις δυσάρεστες καταστάσεις αρκεί να το πιστέψουν οι παίκτες μας και να το δείχνουν σε κάθε ματς,στο γήπεδο.Σήμερα είναι μια ευκαιρία να το δείξουμε αυτό.

Cοme On You Blues

αφησε ενα σχολιο