1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. MAN OF THE MATCH

MAN OF THE MATCH

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι φίλοι της Έβερτον, έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην νίκη της ομάδας μας επί της Τσέλσι. Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή ατμόσφαιρά στο γήπεδο. Ούτε η καλτ παλαβομάρα να σκάνε πυροτεχνήματα έξω από το Hilton στο Λίβερπουλ, το βράδυ πριν τον αγώνα για να μην αφήσουν τους παίκτες της Τσέλσι να ξεκουραστούν. Η συγκλονιστική υποδοχή των φίλων της ομάδας, σόκαρε ακόμα και τους μπαρουτοκαπνισμένους Frank Lamprard και Seamus Coleman που έχουν παίξει σε χιλιάδες παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη.

 Συγκεκριμένα ο Άγγλος τεχνικός της ομάδας μας  δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο Sky sports. “Είναι πάντα μια ομάδα που θα σε πιέσει μέχρι αργά. Τα καταφέραμε υπέροχα. Η ομάδα, το γήπεδο, ο κόσμος μας ήταν ο man of the match σήμερα. Από την στιγμή που φτάσαμε είχαμε την υποστήριξη που χρειαζόμασταν. Χάρη σε αυτούς. Οι οπαδοί είναι στη μέση αυτού. Χαίρομαι που οι παίκτες μπορούσαν να δουν στην πορεία τι σημαίνει για τους οπαδούς. Το ξέρουν και το καταλαβαίνουν. Ήταν μαζί μας, ήταν όμορφα επιθετικοί, αυτό το μέρος πρέπει να είναι δύσκολο να έρθεις. Τα αποτελέσματα ήταν καλά εδώ στο Goodison πριν έρθω, αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε. Πρέπει να παλέψουμε για βαθμούς, είμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να πάμε με το ίδιο πνεύμα σε κάθε παιχνίδι. Οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι νοιάζονται. Μου αρέσει αυτό. Δεν χρειάζεται να ξεπεράσουν τη γραμμή, αλλά πρέπει να δείξουν ότι νοιάζονται, οι οπαδοί θέλουν να το δουν αυτό. Τους παρακίνησα λίγο πριν το παιχνίδι γιατί η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να παίξουμε με αυτό το επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και αν δεν συμβεί πρέπει να το λύσουμε. Ο Jordan (Pickford) έκανε μεγάλες αποκρούσεις. είναι η Τσέλσι και θα έχει ευκαιρίες, αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Ο Jordan είναι τόσο σπουδαίο παιδί, είναι το νούμερο ένα της Αγγλίας και αυτός είναι ο λόγος.  Είναι τερματοφύλακας κορυφαίου επιπέδου, είμαι ευχαριστημένος με αυτόν και με όλους τους παίκτες και όλες τις αλλαγές που μπήκαν».

 Ο αρχηγός Seamus Coleman δήλωσε στο skysports εντυπωσιασμένος από την υποδοχή στο γήπεδο της ομάδας “Για να είμαι ειλικρινής. Είμαι εδώ πολύ καιρό και ποτέ δεν βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση αλλά ταυτόχρονα ποτέ δεν ένοιωσα ότι ένοιωσα σήμερα όταν ερχόμασταν στο γήπεδο. Οι φωτοβολίδες, το γνήσιο πάθος στα πρόσωπα των μεγάλων αντρών όταν τραγουδούσαν τραγούδια της Έβερτον. Ξέρεις, αν αυτό δεν σε αγγίζει κάπως ως παίκτη, μπορείς να κρεμάσεις τα παπούτσια σου. Σίγουρα πήραμε ένα επιπλέον κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής, το κάναμε για αυτούς σήμερα γιατί ξέρουμε πόσο πονάνε. Αλλά και πάλι, πρέπει να συνεχίσουμε και πρέπει να παλεύουμε.”

αφησε ενα σχολιο