1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. MINA:ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ

MINA:ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ

 Ο Yerry Mina έπαιξε πολύ λίγο την σεζόν που μας πέρασε, μόλις 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έμεινε λιγότερα από 1000 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κολομβιανός αμυντικός είπε μεταξύ άλλων ότι κάποιοι τραυματισμοί ήταν δικό του λάθος.

 Ο 27χρονος αμυντικός είπε στην Κολομβιανή έκδοση της AS: «Ήταν μια δύσκολη, απογοητευτική και πολύ ανήμπορη σεζόν γιατί μερικές φορές ήθελα να δείξω ποιος είμαι και το ταλέντο που έχω, αλλά νομίζω ότι κάποιοι τραυματισμοί ήταν δικό μου λάθος, γιατί πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να ανεβάζω το επίπεδό μου στην κορυφή. Κάποιες φορές χρειάζομαι ξεκούραση και δεν σταματάω, αλλά έχω ήδη μάθει από αυτό. Οι άλλοι τραυματισμοί ήταν από τη ανάγκη για βοήθεια της ομάδας που περνούσε μια δύσκολη στιγμή. Είπα στον προπονητή: Αν πρέπει να παίξω με το ένα πόδι, θα το κάνω και υπάρχουν οι συνέπειες. Αλλά το έκανα επειδή δεν ήθελα να έχω μια παρακμή στην καριέρα μου, έχω μάθει ήδη και τώρα δουλεύω για αυτό που θα ακολουθήσει.”

 Η πιθανότητα να μην συνεχίσει ο Mina την Έβερτον είναι υπαρκτή, δεδομένου ότι έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία και γράφουν ότι στην ομάδα τον εκτιμούν στα 15 εκατομμύρια λίρες.

αφησε ενα σχολιο