1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Niang ο αντί-Lukaku;

Niang ο αντί-Lukaku;

Το όνομα του Romelu Lukaku θα παίξει πολύ στην μεταγραφολογία του καλοκαιριού και αναμένεται να είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις του καλοκαιριού.

Με την τιμή του να εκτοξεύεται στα ύψη είναι σχεδόν απίθανο η Everton να κινηθεί για την απόκτηση του. Έτσι ο RM θα πρέπει να κοιτάξει σε πιο πρόσφορες λύσεις.

Τελευταία περίπτωση που έχει αναφερθεί είναι αυτή του M’Baye Niang, του εικοσάχρονου επιθετικού που ανήκει στη Μίλαν. O Niang είχε απασχολήσει την ομάδα το 2012, πριν αποφασίσει να πάει στην ιταλική ομάδα, όταν είχε ακουστεί έντονο ενδιαφέρον από την Everton, καθώς και από τις Tottenham και Liverpool, ενώ είχε δοκιμαστεί από την Arsenal. Μάλιστα, όπως είχε ακουστεί τότε, είχε δοκιμαστεί και στο Finch Farm και μάλιστα η Everton έκανε προσφορά 2 εκατομμυρίων, ίση με αυτή της Μίλαν. 

Η τιμή του, παρά την ηλικία του, είναι χαμηλή καθώς τιμάται μέχρι τα 5 εκατομμύρια. Ο σωματότυπος του ταιριάζει πολύ σε αυτόν του Lukaku και θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του γαλλικού ποδοσφαίρου. 

Πέρυσι στο πρώτο μισό της σαιζόν είχε 8 συμμετοχές με τη Μίλαν και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μονπελιέ, όπου σε 18 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ.

αφησε ενα σχολιο