1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κλείνει ο Niasse.

Κλείνει ο Niasse.

Μια μεταγραφή από το πουθενά κλείνει η ομάδα μας λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο Oumar Niasse, επιθετικό, 25 ετών. Όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ ο Niasse βρίσκεται ήδη στη ΒΔ Αγγλία και συζητά λεπτομέρειες του συμβολαίου του πριν τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Ο Niasse έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες του νησιού, αναφέρονται μάλιστα οι Chelsea, Man. United, T’nham, Newcastle και Aston Villa, έχουν απορριφθεί προτάσεις από Leverkusen και Monaco ενώ φημολογείται ενδιαφέρον και από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες, ο ίδιος όμως για επαγγελματικούς λόγους, καθώς η γυναίκα του εργάζεται στο Μάντσεστερ. 

Ήταν ο παίκτης της χρονιάς για το 2015 στη Ρωσία και σε 21 αγώνες φέτος έχει 12 γκολ και άλλες 10 ασίστ. Ξεκίνησε από την Ουακάμ στη Σενεγάλη, αγωνίστηκε μια σαιζόν ως δανεικός στη Μπρανν, στη Νορβηγία, στην Τουρκία με μια ομάδα, από την οποία πήγε στη Ρωσία και στη Λοκομοτίβ Μόσχας. Από το 2014 είναι διεθνής και έχει 4 συμμετοχές χωρίς ακόμη να σκοράρει με την εθνική της Σενεγάλης.

Αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης, με τη Λοκομοτίβ να αρέσκεται στο 4-3-3. ενώ θεωρητικά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο πλάγια της επίθεσης. Σπανίως έχει αγωνιστεί στα δεξιά όμως και ποτέ στα αριστερά, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία των υπεύθυνων για αυτά site.

Μια μεταγραφή με αρκετά ερωτηματικά λοιπόν, καθώς δύσκολα θα δεχτεί να είναι ο αναπληρωματικός του Lukaku, και αν πάει σε ένα από τα δύο άκρα, προφανώς στα αριστερά, δεν εγγυάται κανείς για την αποτελεσματικότητα και την απόδοση που θα έχει.

Στο βίντεο μπορείτε να πάρετε ένα δείγμα από τις ικανότητες του

αφησε ενα σχολιο