1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Nolito και Moussa Dembele

Nolito και Moussa Dembele

Τα ρεπορτάζ από Αγγλία αναφέρουν ότι, υπάρχει ενδιαφέρον της Έβερτον για τον μεσοεπιθετικό της Θέλτα Nolito. Η ρήτρα του παίκτη δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Σύμφωνα με τη Liverpool Echo ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Moussa Dembele από τη Φούλαμ.

1) Nolito: Ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του μέχρι το 2019, όμως η ρήτρα αποδέσμευσης ανέρχεται μόλις στα 12.6 εκατ λίρες. Είναι ένα ποσό που η Έβερτον μπορεί να το καλύψει άνετα. Ο προπονητής της Θέλτα Eduardo Berizzo δήλωσε: ” Αν κάποια ομάδα πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης ο παίκτης θα φύγει και εμείς θα ψάξουμε για αντικαταστάτη. Θα είναι μια σημαντική απώλεια για μας, που θα πρέπει να καλυφθεί με έναν εξίσου σημαντικό παίκτη ”.   Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα πρέπει να βιαστεί να κλείσει το Nolito, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς και η Μπαρτσελόνα τον έχει βάλει στο στόχαστρο της.

2) Moussa Dembele: Η Liverpool Echo αναφέρει ότι, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έχει κάνει μια κίνηση για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού της Φούλαμ Moussa Dembele. Οι Τζένοα και Λιλ είναι δύο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν να του προσφέρουν σίγουρα μια θέση στο βασικό σχήμα τους. Το πλεονέκτημα της Έβερτον έγκειται στο γεγονός ότι, ο ποδοσφαιριστής θέλει να παραμείνει στην Αγγλία. Η φούλαμ επιθυμεί να τον κρατήσει, όμως αν δεχτεί προσφορά από την ομάδα μας δύσκολα θα την αρνηθεί.

αφησε ενα σχολιο