1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. O Davies έσωσε νεαρό

O Davies έσωσε νεαρό απο αυτοκτονία

 Ο Tom Davies μέσα από το φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας Everton in the community έσωσε ένα νεαρό φίλο της Λίβερπουλ που πάλευε με την κατάθλιψη από την αυτοκτονία.Όπως έγραψε σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η Mirror. 

   O Ryan Spencer είναι ένας νεαρός οπαδός του Λίβερπουλ που αγωνίζεται με σοβαρά προβλήματα άγχους και ψυχικής υγείας στην ζωή του. Οι δύο τους έγιναν φίλοι αφού γνωρίστηκαν μέσα από την καμπάνια Blue Family της φιλανθρωπικής οργάνωσης της ομάδας Everton in the community. Η καμπάνια ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, όπου ποδοσφαιριστές και προσωπικό της Έβερτον είχαν τακτικές συνομιλίες με απομονωμένους ή ευάλωτους ανθρώπους.

Για τον Ryan, οι βιντεοκλήσεις έγιναν σωτηρία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν το άγχος του πλησίασε να τον οδηγήσει στο απονενοημένο διάβημα.

  Ο Davies συνομιλούσε μαζί του για το ποδόσφαιρο, την οικογένεια και το γυμναστήριο, το Netflix και τα παιχνίδια, αστειευόταν για τη δημιουργία της δικής τους τηλεοπτικής εκπομπής  και τον Δεκέμβριο  κατάφερε το νεαρό να ανοιχτεί για τα δικά του συναισθήματα και τα θέματα που τον απασχολούσαν.
Ο Ryan λέει: “Αυτό ήταν μια ευλογία για μένα. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για τις ευκαιρίες που μου έδωσε
η Everton in the community.. Μου έχουν σώσει τη ζωή μου από αυτοκτονία. 

   “Είμαι σε καλύτερο μέρος. Τα πράγματα γίνονται πολύ σκοτεινά στο μυαλό μου, αλλά είναι τρελό να βλέπω πόσο μακριά έχω φτάσει. Τελικά μαθαίνω να αγαπώ ξανά.

“Η συνάντηση με ανθρώπους όπως ο Τομ σου δίνει ώθηση για να κάνεις πράγματα, κάτι για να σηκωθείς και να μην ξαπλώνεις στο κρεβάτι για δύο εβδομάδες, νιώθοντας κατάθλιψη.”

 “Τον βλέπω περισσότερο ως φίλο τώρα παρά ως ποδοσφαιριστή.Συζητάμε για κάθε είδους πράγματα. Είμαι κόκκινος, και μιλάμε για το ποδόσφαιρο, πάντα με ρωτά για την ψυχική μου υγεία.Νοιάζεται πραγματικά . Μου έδωσε ακόμη και τον προσωπικό του αριθμό. Αυτό είναι εμπιστοσύνη.Έχουμε έναν πολύ καλό δεσμό. Είναι καλό που έχω κάποιον σαν τον Tom αυτή την στιγμή .Καταλαβαίνει και ξέρει πώς είναι, γιατί του έχω πει πόσο άσχημα μπορούν να είναι τα πράγματα .” 

 Ο ίδιος ο Tom Davies λέει ότι θα μπορούσε να συνομιλήσει με τον Ράιαν όλη την ημέρα και επίσης τον θεωρεί φίλο.

 

αφησε ενα σχολιο