1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. O James Rodriguez στην

O James Rodriguez στην Everton??

Παιδιά γενικά δεν αναφέρομαι στις μεταγραφές γιατί δεν πιστεύω γενικά τα δημοσιεύματα όμως μία δημοσίευση για τον James Rodroguez ότι είναι πολύ κοντά στο λιμάνι, είναι αληθές!

O Moshiri θα καταβάλει το ποσό των 35 εκατ. € στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα έρθει στα μπλε! Αναφορικά με τον παίκτη όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να παίξει σε αγγλική ομάδα εκείνος απάντησε “Γιατί όχι, αφού είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου”. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση του θα είναι βάσιμη και σύντομα θα ανακοινωθεί στα ταμπλόιτς.

3 πράγματα που δεν ξέρουμε για τον κολομβιανό παίκτη είναι τα εξής:

  • Και στη Real και στην Bayern ο James έπαιξε όσο ήταν στον προπονητικό θώκο ο Anceloti. Όλοι ξέρουμε την αγάπη του Ιταλού για τον συγκεκριμένο παίκτη. Σε συνέντευξη του Carlo για τον παίκτη στις χειμερινές μεταγραφές, είχε αναφέρει ότι θα τον ήθελα σαν τρελός στην Everton! Λέτε?
  • Γενικά η Everton δεν θεωρείτε τσιγκούνα όσον αφορά στο ξόδεμα των χρημάτων, απλώς οι παίκτες που αγόραζε δεν ήταν ανάλογου ποσού! Όσον αφορά τον James Rodriguez ναι τα 35 εκατ. € είναι μία δυνατή μεταγραφή που ταιριάζουν με το ποσό που θα δαπανηθεί.
  • Ο Anceloti είναι ο μόνος προπονητής που ξέρει να βγάζει το 100% του Κολομβιανού σταρ, έχει πολύ ωράια κάθετη πάσα και γενικά έχει έφεση στο γκολ. Σε 32 συμμετοχές όσον ήταν με τον Anceloti ντουέτο έβαλε 14 γκολ και έδωσε 14 ασιστ, ε όχι και λίγο! Ο James παίζει ακριβώς ότι παίζει και ο Bruno fernandez στην Man. Utd.

αφησε ενα σχολιο