1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. OLD EVERTON STORIES:24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΤΙ

OLD EVERTON STORIES:24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΤΙ ΗΜΕΡA

 Μια ακόμα υπέροχη ιστορία του Stuart που μας εξηγεί γιατί η 24η Απριλίου είναι ιδιαίτερη ημέρα για τους Εβερτόνιανς. Ο Stuart Walsh είναι γεννημένος στο Λίβερπουλ, ήταν κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας στο Goodison park για πάνω από 40 χρόνια, κατοικεί πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και είναι μέλος της λέσχης μας.

 Προχθες, 24 Απριλίου, θριαμβεύσαμε επί της μεγάλης αντιπάλου Λίβερπουλ στο Γκούντισον Παρκ κερδίζοντας τους με 2- 0. Έχω μιλήσει με φίλους που ήταν εκεί χθες το βράδυ και όλο το γήπεδο κουνιόταν απο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Μια από τις καλύτερες βραδιές ποτέ στην  Old Lady και σίγουρα μια που πρέπει να θυμόμαστε όταν μετακομίζουμε στο Bramley Moore. Για σήμερα σας έχω μια ανάμνηση απογευματινή με τις 24 Απριλίου 1985 ακριβώς 39 χρόνια νωρίτερα

‘Ηταν η μέρα που νικήσαμε την Μπάγερν Μόναχου με 3-1; Οι φίλοι μου που ήταν στο γηπεδο εκεί το σκέφτηκαν! Ήμουν στον αγώνα της Μπάγερν και είχα ένα πολύ ιδιαίτερη μέρα. Πολύ πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, είχα κλείσει το The Trophy Room για μια ημερήσια συνάντηση των αντιπροσώπων που κάλυψα για τη δουλειά μου. Φτάνοντας περίπου στις 08.00 για να στήσω το δωμάτιο μιλώντας με το προσωπικό τους έλεγα ότι ανυπομονώ για τον παιχνίδι αργότερα και την αγαπημένη μου Έβερτον. Το μεσημέρι είχαμε μια ξενάγηση στο γήπεδο και έλεγα σε όλους τους αντιπροσώπους μου πόσο ανυπομονώ για τον αγώνα και τους έδειξα πού θα καθόμουν. Ένα κάθισμα άνω Gwladys D84, περίπου στο επίπεδο με τη γραμμή των 6 μέτρων να πηγαίνει προς την εκκλησία.

 Όταν τελείωσαν όλα, κατάφερα να μείνω στο γήπεδο. Ήμουν μέσα από την πόρτα όταν οι παίκτες κατέβηκαν από το λεωφορείο της ομάδας δίνοντας τα χέρια με πολλούς καθώς μπήκαν μέσα.Τότε ήρθε η ώρα να φύγουμε και να συναντηθούμε με τους φίλους μου πριν πάρουμε τις θέσεις μας. Το παιχνίδι όπως όλοι γνωρίζουμε ήταν ιστορικό και θριαμβεύσαμε 3-1 έχοντας αφήσει την Μπάγερν Μονάχου να σκοράρει πρώτη. Ανατρέψαμε το σκορ με γκολ από τους Graeme Sharp, Andy Gray και Trevor Steven, και σίγουρα ήταν ο καλύτερος αγώνας και ανάμνηση του Goodison Park που πήγα ποτέ.

  Αν ήμουν εκεί προχθές το βράδυ θα ένιωθα ακόμα το ίδιο; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό! Αυτό που ξέρω είναι Η 24η Απριλίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημερομηνία για κάθε έναν από εμάς τους Εβερτονιανς. Πρέπει να το το ζητάμε ως άδεια για να τιμάμε την αγαπημένη μας ομάδα! Παρακολούθησα το παιχνίδι στο σπίτι προχθές το βράδυ,όταν άνοιξα το πρωί το ψυγείο υπήρχε ένα τεράστιο κενό στο σημείο που βάζω τις μπύρες μου αλλά η καρδία ήταν γεμάτη με χαρά.

αφησε ενα σχολιο