1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. OXI ΓΙΑ DELE ALLI

OXI ΓΙΑ DELE ALLI

 Η Έβερτον απέρριψε την πρόταση της Τότεναμ για αλλαγή του όρο συμφωνίας 10 εκατομμυρίων λιρών για τον Dele Alli, σύμφωνα με τους Times.

 Ο Tom Allnutt ανέφερε για το βρετανικό έντυπο το Σάββατο (9 Δεκεμβρίου) ότι οι Spurs ήθελαν να μειώσουν τα χρήματα που είναι να πάρει η Τότεναμ στα £ 8 εκατομμύρια, αλλά θέλουν χαμηλότερο όριο για τον αριθμό των παιχνιδιών που πρέπει να παίξει ο Dele για να ενεργοποιηθεί αυτή η πληρωμή.

 Αυτό θα σήμαινε ουσιαστικά μικρότερο οικονομικό βάρος για τους ομάδα, αλλά μεγαλύτερη πιθανότητα να χρειαστεί να πληρωθεί αυτό το ποσό, κάτι που δικαιολογημένα ο σύλλογος απέρριψε. Η Τότεναμ κάνει μια  μάλλον απέλπιδα προσπάθεια να κάνει την Έβερτον να πληρώσει έναν παίκτη που ουσιαστικά δεν έχει προσφέρει κάτι στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

 Οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον μάλλον σε αδιέξοδο θα πρέπει να αποδεχθούν ότι δεν μπορούν να βγάλουν τα λεφτά που ελπίζουν από τον Dele  σε διαφορετική περίπτωση η Έβερτον μπορεί κάλλιστα να κοιτάξει να αφαιρέσει τους μισθούς του Dele από τα βιβλία της ήδη από τον Ιανουάριο.

αφησε ενα σχολιο