1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. OXI ΓΙΑ GNONTO-ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ;

OXI ΓΙΑ GNONTO-ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΟΥ;

Η Έβερτον υπέβαλε πρόταση για την απόκτηση του Wilfried Gnonto που όπως η Λίντς απέρριψε μάλιστα ίσως υπάρχει μια οριστική εξέλιξη στην προσπάθεια της απόκτησης του Ιταλού εξτρεμ.Η Έβερτον υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να στραφεί σε άλλο μεταγραφικό στόχο.

 Η πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών από την Έβερτον για τον Wilfried Gnonto απορρίφθηκε από τη Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός φόργουορντ είναι βασικό μέρος του σχεδίου της νέας ιδιοκτησίας της Λίντς για την επόμενη σεζόν και η προσφορά της Έβερτον δεν είναι αρκετή για να πεισθεί η Λίντς να τον παραχωρήσει.

 Μάλιστα στην Λίντς επιμένουν ότι ο 19χρονος Ιταλός δεν πωλείται, καθώς στην Λίντς ελπίζουν ότι θα χτίσουν την νέα ομάδα με τον νεαρό παρόντα. Υπάρχουν ακόμη τέσσερα χρόνια στο συμβόλαιο του 19χρονου στο Elland Road, το οποίο ενίσχυει την ελπίδα της Λίντς ότι μπορεί να διατηρήσει τον Gnonto και μετά την 1η Σεπτεμβρίου όταν και κλείνει η μεταγραφική περίοδος.

Η άρνηση της Λίντς και η προϋπόθεση ότι ο παίκτης μπορεί να κοστίσει ακριβά,  ίσως να δρομολογήσει εξελίξεις για έναν άλλο μεταγραφικό στόχο. Έναν επίσης εξτρεμ που βρίσκεται σε κοντινή ηλικία και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα κοστίζει αρκετά φθηνότερα, χωρίς απαραίτητα να είναι χειρότερος παίκτης. Μιλάμε για τον 21ετων Σουηδό διεθνή Anthony Elanga που όπως γράφεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον πουλάει και τον κοστολογεί σε με τιμή 8-10 εκατομμύρια λίρες.

αφησε ενα σχολιο