1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Pickford απαντάει

Ο Pickford απαντάει

  Ο Jordan Pickford απάντησε σε ερωτήσεις στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής καμπάνιας blue family και οι απαντήσεις του Νο1 της Έβερτον και της Έθνικής Αγγλίας είχαν αρκετό ενδιαφέρον.

Ποιο ήταν το δυνατότερο σούτ που απέκρουσες σε προπονήση της Έβερτον;

 Σιγουρα θα ήταν κάποιο του Gylfi  η τοποθέτηση του σώματος, η τεχνική του … είναι τόσο δύσκολο να την νικήσεις.

Η καλύτερη σου απέκρουση; 

 Πρέπει να πω αυτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, λίγο πριν σκοράρει η Κολομβία.Σουτ που πηγαίνει στην πάνω αριστερή γωνία, απόλυτος πύραυλος από τα 32 μέτρα έξω, έτσι δεν περίμενα να πάει κοντά.

Το αγαπημένο σου παιχνίδι με την Έβερτον; 

 
Για μένα προσωπικά πρέπει να είναι η νίκη στο 1-2 Νιουκάστλ, μετά τα Χριστούγεννα.Νόμιζω ότι ήμουν σταθερός και συγκεντρωμένος το παιχνίδι κατα την άποψή μου, έδειξα και τον χαρακτήρα μου και την ωριμότητα μου.

Ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα της Έβερτον για να βελτιωθεί; 

  Σίγουρα πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη. Το ταλέντο και η ικανότητα που έχουμε στην ομάδα, υπάρχει τεράστιο βάθος και νομίζω ότι η Ευρώπη είναι το επόμενο βήμα.Είχαμε την ευκαιρία πριν από μερικά χρόνια που ήμασταν εκεί όταν υπέγραψα για πρώτη φορά, αλλά ήταν δύσκολο

 Ποια είναι η διαδικασία της σκέψης σας πριν απο ένα πέναλτι; 

  Όταν στέκομαι στη γραμμή σκέφτομαι μόνο ψυχικά ότι θα το σώσω. Κάνω πολλή έρευνα για αυτά και απλά σιγουρευουμε ότι θα σώσω αυτήν το πέναλτι.Είναι και πολύ καλή τύχη, αλλά αν κάνεις την έρευνά σου μπορεί να έχεις αυτό το πλεονέκτημα και πάντα πιστεύω ότι μπορώ να σώσω τα πέναλτι.

Σε ποια θέση θα ήθελες να παίζεις αν δεν ήσουν τερματοφύλακας;

  Όταν ήμουν παιδί στο σχολειο έπαιζα πάντα ως κεντρικός μέσος μου άρεσαν τα τάκλιν οι κεφαλίες και προσπαθούσα να πέράσω κάποιες διαγώνιες μπαλίες

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος σου στα αποδυτήρια;

  

  Για μένα πρέπει να είναι Mase (Mason Holgate).Όταν ήρθα για πρώτη φορά στο Έβερτον, ήμασταν στην U21 στην Αγγλία και μου είπε πολλά για τον σύλλογο. Πηγαίνοντας σε μια ομάδα ήμουν νέος, δεν γνωρίζα πολλούς ανθρώπους – ο Mase ήταν το μόνο παιδί που ήξερα.Είμαστε πολύ κοντά τώρα, έχουμε πάντα ένα καλες συζητήσεις μεταξύ μας!

 
 

αφησε ενα σχολιο