1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μιά πρώτη ματιά

Μιά πρώτη ματιά

Φέτος η Premier League γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τη σεζόν που διανύσαμε.Μετά την άνοδο της Aston Villa στα σαλόνια (την πρόκριση έχουν πάρει οι Norwich και Sheffield Utd), ο ανταγωνισμός ανεβαίνει κατακόρυφα μόνο και μόνο από τις ιστορικές ομάδες που θα δώσουν το παρόν.

Οι πρώτες 6 ομάδες είναι γνωστό ότι θα διεκδικήσουν μία θέση στην 4αδα και να χτυπήσουν το πρωτάθλημα. Στις υπόλοιπες ομάδες, αναφέρω την Everton ως αρχική, είναι διατεθειμένη φέτος να ξοδέψει έως και 100 εκατ. £ για μεταγραφές (έχουμε αναφερθεί σε κάποιους στόχους στο blog), Η Wolves φέτος έχει Ευρώπη και δεν ξέρω ακόμα ούτε μπάτζετ αλλά ούτε και τους στόχους της (είναι ακόμα νωρίς), η Newcastle πωλήθηκε στον Μαχμούτ αλ…………. της Qatar Sport Investment που σημαίνει ότι θα ρίξει χρήμα πολύ για να φτάσει στα ψηλά πατώματα. Η Aston Villa έχει προέδρους με γερό πορτοφόλι που θέλουν να επενδύσουν στο Αγγλικό πρωτάθλημα που επιπλέον έχουν και το οικονομικό όφελος από τα χρήματα της ανόδου σε βάθος χρόνου, οπότε πιστεύω ότι το Top 10  έτσι θα κλείσει. Η West Ham διεκδικεί τον Andre Gomez που ελπίζω να μην συμβεί. Αυτά μπορώ να αναφέρω διστακτικά ως τώρα με τα γεγονότα ως έχουν.

Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να ανέβει level, να διεκδικήσει Ευρώπη και να δώσει έμφαση σε ένα κύπελλο. Το να είσαι άτιτλος τόσα χρόνια δυστυχώς δεν σου δίνει κάποια παρηγοριά. COYB

αφησε ενα σχολιο