1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. R.I.P FRANK D’ARCY

R.I.P FRANK D’ARCY

Μετά τον Kevin Campell ακόμα ένας παίκτης της Έβερτον έφυγε απο κόντα μας το Σάββατο σε ηλικία 77 ετών πρόκειται για τον αμυντικό Frank D’Arcy.

 Στα 77 του χρόνια ήταν παθιασμένος οπαδός της Έβερτον σε όλη του τη ζωή και μπορούσε συχνά να τον δει κανείς στο πλήθος στο Γκούντισον παρκ μέχρι τα τελευταία χρόνια στην ανακοίνωση της ομάδας μεταξύ άλλων λέει:

 “Όλοι στην Έβερτον είναι βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του νικητή του τίτλου αμυντικού μας Frank D’Arcy, ο οποίος πέθανε το Σάββατο, σε ηλικία 77 ετών. Ο Φρανκ έκανε 18 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια μιας πενταετούς καριέρας με τους μπλε, με πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις τις πέντε φορές στη διάσημη σεζόν 1969/70 που η ομάδα κέρδισε το Πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα (σ.σ ο Frank D’Arcy)να γνωρίσει την ήττα. Ωστόσο, μόνο όταν οι κανόνες της Football League άλλαξαν πρόσφατα, ο Frank κλήθηκε για να πάρει ένα μετάλλιο.

Ήταν ενθουσιασμένος που το έλαβε από τον νικητή του τίτλου το 1986/87 και πρεσβευτή της ομάδας Ian Snodin στο σπίτι του πέρυσι. Είπε: «Χάρηκα όταν ο σύλλογος μου είπε ότι έπρεπε να πάρω μετάλλιο. Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά το έχω τώρα και σημαίνει τα πάντα για μένα. «Ήταν υπέροχες μέρες και το να ήμουν μέλος μιας ομάδας της Έβερτον που κέρδισε τον τίτλο είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος». Ο D’Arcy ήταν επίσης μέλος της ομάδας που κέρδισε το πρώτο Κύπελλο νέων της ομάδας το 1964/65 μαζί με τους John Hurst και Jimmy Husband.”

Ας αναπαυτεί εν ειρήνη

αφησε ενα σχολιο