1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Εποχή Rafa Benitez στην

Εποχή Rafa Benitez στην Έβερτον

Η Έβερτον ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Rafael “Rafa” Benitez.

O 61χρονος καταξιωμένος Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τα «ζαχαρωτά».

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας ο  μεγαλομέτοχος των «μπλε», Farhad Moshiri,  αποφάσισε να προχωρήσει στην συνεργασία με τον Rafa Benitez, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως μάνατζερ της Έβερτον ανέφερε τα εξής: 

Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω την Έβερτον. Σε όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων έμεινα εντυπωσιασμένος από την φιλοδοξία των υψηλά ισταμένων προσώπων που βρίσκονται στην Έβερτον και από την επιθυμία τους να γνωρίσει αυτό το ιστορικό κλαμπ επιτυχίες.


Πιστεύω ότι ο σύλλογος θα γευτεί επιτυχίες. Είμαι αποφασισμένος να παίξω σημαντικό ρόλο βοηθώντας το κλαμπ να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του».

Αναφορικά με τη συνεργασία που πρόκειται να έχει με τον Τεχνικό Διευθυντή της Έβερτον, Marcel Brands, ο “Rafa” τόνισε τα εξής:

«Για αρκετά χρόνια δούλεψα στην Ισπανία έχοντας Τεχνικό Διευθυντή. Ο Marcel είναι επαγγελματίας, το ίδιο κι εγώ.


Θα συνεργασθούμε, θα μιλάμε, θα έχουμε συναντήσεις για να συζητήσουμε για το πλάνο που έχει το κλαμπ, τι πρέπει να κάνουμε στο μέλλον, για παίκτες.


Η επικοινωνία μας πρέπει να είναι άνετη και θα μιλάμε μεταξύ μας διαρκώς. Αληθινά είμαι ικανοποιημένος με αυτή τη δομή. Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί του και έχω το σχέδιο (για τα μεταγραφικά)».

αφησε ενα σχολιο