1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ο Renshaw στην Everton.

Ο Renshaw στην Everton.

Ο 18χρόνος τερματοφύλακας Chris Renshaw είναι η πρώτη μεταγραφή στην εποχή Koeman.

Η Everton ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του τερματοφύλακα Chris Renshaw, ο οποίος αγωνίζονταν στην Oldham Athletic, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Renshaw είχε ξεχωρίσει στα τμήματα υποδομής της Oldham, στην οποία βρίσκονταν από τα 11 του χρόνια, και πέρυσι βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας του σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.

“Έχω ενθουσιαστεί με την πρόκληση, ξέρω πως πολλοί παίκτες της Everton έχουν βγει από τις ακαδημίες της ομάδας, και αυτό με ενδιέφερε διότι η ομάδα φαίνεται να ακολουθεί πιστά αυτό το μονοπάτι της υποδομής προς την πρώτη ομάδα.

Κάθε φορά που παίζαμε φιλικά με την Everton έβλεπα το προπονητικό κέντρο και σκεφτόμουν πόσο υπέροχο club είναι και να προπονείται κάποιος σε αυτό το κέντρο.

Αυτό είναι ένα βήμα εμπρός για εμένα, φέτος θα βρίσκομαι στα τμήματα υποδομής, δηλαδή θα αγωνιστώ με την U21 για φέτος και σκοπεύω να πάρω όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορώ”, δήλωσε σχετικά.

Ο Renshaw θα αγωνιστεί φέτος με την U21 με σκοπό να περάσει σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Εμείς δεν έχουμε παρά να τον καλωσορίσουμε, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στην ομάδα μας!

*Ο Renshaw είναι η δεύτερη μεταγραφή, νεαρούς για την ομάδα μας το φετινό καλοκαίρι, μετά την απόκτηση του Bassala Sambou.

αφησε ενα σχολιο