1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η “χυλόπιτα” του Richarlison

Η “χυλόπιτα” του Richarlison στην Μπαρτσελόνα

   Τον Ιανουάριο είχε ακουστεί έντονα για πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Richarlison o Βραζιλιάνος άσας της ομάδας μας εξηγεί γιατί απέρριψε τους καταλάνούς.

   Ο διεθνής Βραζιλιάνος άσος είπε στο Canal Pilhado Εκείνη την εποχή, νομίζω ότι ο [Luis] Suarez ήταν ακόμα τραυματισμένος και χρειάζονταν έναν επιθετικό.Τα πράγματα δεν προχώρησαν, ήμουν λίγο συγκινημένος,(σ.σ από το ενδιαφέρον) αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Είμαι χαρούμενος εδώ στην Έβερτον και για αυτό έμεινα.


   Νομίζω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Ήταν στη μέση του πρωταθλήματος. Τα πήγαινα καλά στην Έβερτον, ήμουν σε όλες τις κλήσεις από την εθνική ομάδας της Βραζιλίας.Είδα ότι πολλοί Βραζιλιάνοι

πηγαίνουν στη Βαρκελώνη και δεν μένουν.Είδα τον Malcom να πηγαίνει εκεί να παίζει μόνο λίγα παιχνίδια και μετά να μετακόμιζει στη Ζενίτ. Ο Coutinho μετακόμισε στη Μπάγερν.Παίζω καλά εδώ, πηγαίνω στην εθνική ομάδα και ξαφνικά να πάω σε μια άλλη ομάδα ίσως να μην είχα επαρκή προσαρμογή, να έμενα στον πάγκο, μερικές φορές δεν σου βγαίνει ένα παιχνίδι,έτσι το ζυγίζεις.

   Νομίζω, όπως είπα, ότι πήρα τη σωστή απόφαση.Η προσφορά με συγκίνησε λίγο, αλλά το ζύγισα. Νομίζω ότι αυτό που βάρυνε περισσότερο ήταν αυτό που έχω στην Έβερτον.Κάποια πράγματα που ονειρευόμουν,τα πέτυχα εδώ στην Έβερτον. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος εδώ Είπα στην ομάδα  ότι ήθελα να μείνω γιατί ήμουν χαρούμενος εδώ και επίσης γιατί ήταν στα μισά του πρωταθλήματος. Θα ήταν κακό να φύγω, γιατί παίρνω χαρά εδώ με τους οπαδούς.Οι οπαδοί μου αρέσουν. Θα ήταν λίγο ενοχλητικό για μένα να φύγω έτσι στη μέση της σεζόν με όλα όσα έκανα εδώ για την ομάδα. Έτσι νομίζω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.”

αφησε ενα σχολιο