1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Επιφυλάξεις απο τον Richarlison

Επιφυλάξεις απο τον Richarlison

   
O Richarlison μιλώντας στην Βραζιλιάνικη τηλεοπτική εκπομπή Donos da Bola, εξέφρασε ανοιχτά τις επιφυλάξεις του, σχετικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

  

   Ο Richarlison είπε “Όλοι στο σπίτι τους, Εμεις παίζοντας με κλειστές πόρτες. Δεν νομίζω ότι μπορούμε. Η χαρά ενός ποδοσφαιρικού παιχνιδιού είναι και οι οπαδοί. Βασιζόμαστε σε αυτούς πολύ. Το να παίζεις χωρίς αυτούς δεν λειτουργεί. Έτσι θα προτιμούσα να μείνουμε στο σπίτι και να προστατευτούμε.Υπάρχει επίσης εκείνο το μέρος του παιχνιδιού που δεν μπορείς να γιορτάσεις με τους οπαδούς, όταν σκοράρεις ένα γκολ, τους αγκαλιάζεις,παίρνεις κάρτα. Άρα είναι λίγο δύσκολο. Ας δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.”

   Οι επιφυλάξεις του Richarlison έρχονται ακριβώς την στιγμή, που η Πρέμιερ λιγκ ζήτησε απο τους αρχηγούς των 20 ομάδων της κατηγορίας, να
καταθέσουν τους προσωπικούς τους προβληματισμούς, αλλά και των συμπαικτών τους, σχετικά με την επιστροφή στην αγωνιστική
δράση.Προβλέπεται ψηφοφορία τη Δευτέρα, για να δούμε τελικά αν οι 20 σύλλογοι της Πρέμιερ λιγκ συμφωνούν για το Project Restart.

αφησε ενα σχολιο