1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Δηλώσεις του Roberto Martinez

Δηλώσεις του Roberto Martinez μετά το παιχνίδι!

Λίγο μετά το παιχνίδι στο Old Trafford, ο Roberto Martinez έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Η εμφάνιση μας το Σάββατο ήταν πολύ καλή και θέλαμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό, το λέμε αυτό ερχόμενοι σε μια σκληρή έδρα, και είμαστε ενθουσιασμένοι. Το σημερινό ήταν ένα τεστ για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος.”

Σε ερώτηση για το αν είναι διαφορετικά για ένα μάνατζερ να αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα, όπως ο David Moyes σήμερα είπε:

“Όχι. Όταν δουλεύεις σε μια ομάδα έχεις, καλές πληροφορίες ως αντίπαλος. Στην πραγματικότητα όμως, η Everton είναι μια διαφορετική ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να συγκεντρωνόμαστε στον εαυτό μας. Και είναι πολύ σημαντικό να ερχόμαστε σε μέρη όπως το Old Trafford και να μένουμε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας, είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία μας.”

Στη συνέχεια, μια κρίσιμη ερώτηση:

Στις πρώτες 2-3 αγωνιστικές οι φίλοι της Everton θεωρούσαν πως είχες κάνει μια κακή αρχή, και τώρα λένε πως είναι μια εκπληκτική, μια φανταστική χρονιά! Τι έχεις να πεις;

“Είναι σημαντικό οι παίκτες να επιμένουν σε αυτό που κάνουν. Είναι επαγγελματίες και τώρα σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται η αλλαγή, αλλά ακόμη έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, και θα γίνουμε καλύτεροι. Η υποστήριξη όμως από τους οπαδούς μας και όλους όσους εργάζονται για τον σύλλογο είναι σημαντική, και βοηθά τους παίκτες στη διαδικασία αυτής της αλλαγής.”

αφησε ενα σχολιο