1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η season ξεκινάει με

Η season ξεκινάει με πολύ καλές διαθέσεις! Πρώτο ματς πρώτη αναδόμηση για την ομάδα!

Τέσσερις μέρες πριν το παιχνίδι κόντρα στην Tottenham και έχουμε πάθει παροξυσμό με τις μεταγραφικές επιλογές μας! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά στα χρονικά δεδομένα που παρακολουθώ την ομάδα, όποιον παίκτη ήθελε μπόρεσε και τον κέρδισε και δεν πήρε παίκτες 2ου ραφιού! Rodriguez, Doucoure, Alan και όμως κανείς τους δεν είναι δανεικός! 

Όλοι είναι με μεταγραφή και αυτό είναι πραγματικότητα…Δεν γνωρίζω αν επιτέλους έτριξε τα δόντια ο Anceloti στον Moshiri ή ο Brands (του οποίου η δημοφιλία του είχε πέσει στο ναδίρ με πολλές αποτυχημένες μεταγραφές και επιλογές προπονητών). Ήδη στις εφημερίδες του Λονδίνου είναι έτοιμη και η μεταγραφή του Tomori ως δανεικού από την Chelsea! Γενικά φέτος πρώτη φορά βλέπω ότι υπάρχει πλάνο για μεγάλα πράγματα και μάλιστα άμεσα χωρίς να περιμένουμε 1,2,3 σεζόν και πάει λέγοντας!

Ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή στις επιλογές των χαφ, ναι εκεί πονάει περισσότερο η ομάδα από οποιαδήποτε άλλη θέση. Όσον αφορά το πως θα παίξει ο Ιταλός είναι 2 τα τινά όπως διάβασα σε πολλά ξένα άρθρα, 4-4-2 και 4-2-3-1, εγώ προσωπικά θα πρόσθετα και το 4-3-3 ή 4-3-2-1. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλύτερα ο Anceloti από οποιονδήποτε άλλον.

Υπολογίζω ότι στο πρώτο παιχνίδι μας θα παραταχθούμε με Pickford-Digne, Holgate, Keane, Coleman- Gomez, Doucoure, Alan-Rodriguez-  Richarlison, Calvert-Lewin σε ένα σύστημα 4-3-1-2 (Μία εικασία κάνω με βάση τους παίκτες που έχουμε). Δε νομίζω να παίξουμε αμυντικά, οπότε θεωρώ ότι θα αγωνιστούμε σε σύστημα box-to-box.

Καλή χρονιά να έχουμε στο νέο πρωτάθλημα, εγώ στην ψηφοφορία του BBC έβαλα την Everton σε θέση 6. Σύμφωνα με το γκάλοπ του BBC ένα ποσοστό 56% βλέπει την City πρωταθλήτρια. Αντίθετα μου προξένησε εντύπωση το πως βλέπουν τη Leeds εντός 10αδας και τη Wolves 11η θέση. Όσον αφορά για το Europa League προέβλεψαν μάχη μεταξύ Everton, Leicester, Arsenal και Tottenham.

Υ.Γ.  Αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από το λέσχη μας, θα ανακοινωθεί εντός των ημερών αν είναι να βρεθούμε να δούμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Καλό είναι να υπάρχει απήχηση, διότι καλό είναι να είμαστε όσοι Αθηναίοι γίνεται πιο συνασπισμένοι μεταξύ μας και να μπορούμε να κάνουμε διαλόγους face to face και προφανώς να παρακολουθούμε την ομάδα μας!

Υ.Γ1. Σε 56 παιχνίδια εναντίον τους έχουμε 8 νίκες και 27 ήττες! Η μεγαλύτερη ήττα τα τελευταία χρόνια ήταν το 2018 όταν και χάσαμε 2-6. Πέρυσι χάσαμε 1-0. Φέτος?

αφησε ενα σχολιο