1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μια ανάσα από Sandro

Μια ανάσα από Sandro Ramirez!

Μόνο τα τυπικά απομένουν, όπως όλα δείχνουν, για την ανακοίνωση της τρίτης μεταγραφής για φέτος, αυτή του Sandro Ramirez!

Το ενδιαφέρον για τον Ισπανό επιθετικό που άρχισε να φημολογείται με την επίσκεψη του Koeman στην Ισπανία ώστε να τον παρακολουθήσει από κοντά, και το σήριαλ που εξελίχθηκε, με τον παίκτη να είναι κοντά στην Ατλέτικο, και το εμπάργκο που υπέστη ο σύλλογος της Μαδρίτης, έφεραν τον παίκτη πολύ κοντά πλέον στην ομάδα μας.

Φήμες που ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα ήθελαν τον παίκτη να βρίσκεται στο Finch Farm ώστε να περάσει τα ιατρικά τεστ, μαζί με τον Klaasen, φαίνονται να επιβεβαιώνονται, και από το απόγευμα του Σαββάτου πλέον πληθαίνουν οι φήμες για συμφωνία του παίκτη και επικείμενη ανακοίνωση, ενώ αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου βγήκε προς τα έξω πως η Everton έκανε προσφορά της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που ενεργοποιεί τη ρήτρα και ανοίγει τον δρόμο προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής!

Ο Ramirez αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21, όπου στον πρώτο αγώνα της Ισπανίας διέλυσε την αντίστοιχη των Σκοπίων με 5-0. Αρχηγός της Ισπανίας ήταν ο Deulofeu, ο οποίος πέτυχε το τρίτο γκολ της χώρας του με πέναλτι.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο σχολιαστής του Sky Sports τον ανέφερε ως τον “νέο παίκτη της Everton”…

αφησε ενα σχολιο