1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Coleman:Υπέροχη αίσθηση

Coleman:Υπέροχη αίσθηση

   Ο Seamus Coleman, μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας για την επιστροφή του στις προπονήσεις, τα συναισθήματα που είχε επιστρέφοντας, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αλλά και τον τρόπο προπονήσης.

   Ο Seamus ξεκίνησε μιλώντας για τα συναισθήματα του επιστρέφοντας “Είναι ίσως το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από το Finch Farm.Όταν έφτασα οδηγώντας στις πύλες ήταν μια υπέροχη αίσθηση, αλλά σίγουρα είναι λίγο διαφορετικά. Ο σύλλογος έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.Ήμασταν σε μικρές ομάδες και ένιωθα πολύ ασφαλής. Μας είπαν τι θα συνέβαινε, αλλά όταν φτάσαμε εκεί, μπορέσαμε να δούμε τη δουλειά που έχει γίνει για να γίνει το προπονητικό κέντρο όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.”

  

   Σχετικά με τις προφυλάξεις είπε “Είναι σοβαρό, πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Είμαστε εκεί μαζί και είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μας λένε σωστά για να βεβαιωθούμε ότι δεν θέσουμε σε κίνδυνο κανέναν.Το ιδανικό σενάριο είναι να επιστρέψουμε στο ποδόσφαιρο της Premier League και για να το κάνουμε αυτό, ως παίκτες, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε τα πάντα σωστά. Ο σύλλογος το βοήθησε σε αυτό, λέγοντάς μας τους κανόνες και τους κανονισμούς.Ανυπομονούσαμε να φτάσουμε στο γήπεδο της προπόνησης και ήταν ωραίο να βλέπω κάποια από τα παιδιά και να επιστρέψουμε εκεί. Εναπόκειται σε εμάς ως παίκτες τώρα να εμμείνουμε στους κανόνες του συλλόγου και να κάνουμε ό, τι μας ζητείται.Υπάρχουν μετρήσεις για να μας πούνε πόσο μακριά πρέπει να μείνουμε στο χώρο και ένα σύστημα μονοδρόμησης γύρω από το κτίριο, ώστε να μην διασχίζουμε διαδρόμους με ανθρώπους. Αισθάνομαι όσο πιο ασφαλής γίνεται και, ελπίζω,να μπορούμε να προχωρήσουμε στη δεύτερη φάση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ασφάλεια“.

   Για τις προπονήσεις είπε  Δεν ήταν μια στρεσογόνος εμπειρία,  οι προσαρμοσμένες δραστηριότητες από τους προπονητές ήταν εξαιρετικά χρήσιμες για να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στα πράγματα. Ήμουν με τους Bainesy [Leighton Baines], Yerry [Mina] και Michael [Keane] και μία από τις άλλες ομάδες είχε επίσης τέσσερις αμυντικούς.”


αφησε ενα σχολιο