1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Δανεικός στη Sunderland o

Δανεικός στη Sunderland o Browning.

Συμπαίκτης του Brendan Galloway θα είναι ο Tyias Browning, καθώς ανακοινώθηκε ο δανεισμός του παίκτη για τη σαιζόν 2017/18.

Ο νέος μάνατζερ της Sunderland, Simon Grayson, συνεργάστηκε με τον Browning τη σαιζόν που μόλις τελείωσε και έμεινε ευχαριστημένος μαζί του, ενώ ο ίδιος ο παίκτης προσπαθεί να επανέλθει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ώστε να διεκδικήσει στο μέλλον θέση στην ομάδα της Everton.

O Browning θα είναι συμπαίκτης, εκτός του Brendan Galloway, με τους Jack Rodwell, Darron Gibson και Bryan Oviedo. Πολύ πιθανό σύντομα να είναι και με τον Aiden McGeady, με τον οποίο η Sunderland τα έχει βρει, αλλά υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να κλείσουν, σχετικά με το συμβόλαιο του με την Everton.

O Browning βρίσκεται στις ακαδημίες της Everton από μικρό παιδί και έχει αγωνιστεί μόλις σε 7 παιχνίδια, καθώς έχει υπάρξει ιδιαίτερα άτυχος μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Μία από αυτές ωστόσο ήταν το Merseyside Derby του Σεπτέμβρη του 2014, ενώ έχει αγωνιστεί με τις εθνικές της Αγγλίας U17’s, U19’s και U21’s.

αφησε ενα σχολιο