1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Εκνευρισμός για το VAR

Εκνευρισμός για το VAR

Εκνευρισμός και απογοήτευση  για το πέναλτι που δόθηκε στην Μπράιτον και οδήγησε το παιχνίδι στο 2-2 για τους Γλάρους.Οι δηλώσεις των 2 προπονητών δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και στο πέναλτι πάνω στον Richarlison που δεν είδαν νωρίτερα οι άνθρωποι πίσω απο το VAR.Οι δύο προπονητές είπαν σχετικά :

Marko Silva:Ήταν η αποφασιστική στιγμή για εμάς. Είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή για εμάς και για τους παίκτες μας στα αποδυτήρια, είναι δύσκολο να καταλάβουμε κάποια πράγματα που συνέβησαν σήμερα το απόγευμα.Βρήκαν ένα άγγιγμα στα πόδια όταν η μπάλα έφευγε. Η μπάλα δεν πήγαινε καν για τον Michael ή για Connolly η μπάλα έβγαινε άουτ.Το VAR μπορεί να βοηθήσει, το VAR είναι καλό στο ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι ο τρόπος με τον οποίο το VAR πηγαίνει.Είναι εδώ για να βοηθήσουν τον διαιτητή. Γιατί 15 λεπτά πριν δεν είδαν το πέναλτι στον Richarlison;Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον διαιτητή, αλλά γιατί; Παρακολουθούν εκεί στην τηλεόραση, γιατί δεν είδαν τον παίκτη να τραβάει με δύο χέρια στο Richarlison;Ήταν ενα σαφές πέναλτι και ήταν δύσκολο για μας να καταλάβουμε γιατί σε μερικές στιγμές σφυρίζουν, οι άλλες στιγμές δεν σφυρίζουν

Graham Potter (προπονητής Μπράιτον): Είχαμε λίγη τύχη, αλλά χρειάζεστε αυτό για να πάρουμε τρείς βαθμους στην Premier League.Κάταλαβαίνω την Έβερτον επειδή έβαλαν πολλά στο παιχνίδι. Μήπως αξίζαν να χάσουν; Όχι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο”. Ερωτηθείς για το πέναλτι , πρόσθεσε: Όταν το είδα ζωντανά, δεν είδα τίποτα. Αλλά προφανώς στο VAR υπάρχει μια επαφή. Αλλά δεν έχω δει το περιστατικό έτσι δεν ξέρω.Δυστυχώς θα πρέπει να πάρθούν σκληρές αποφάσεις διαιτησίας γιατί τελικά αυτό είναι,αυτό που είναι, η γνώμη κάποιου.Το VAR δεν είναι η απάντηση σε όλα, με την λογική ότι και πάλι κάποιοι παίρνουν αποφάσεις“.

1.Το πέναλτι στον Richarlison που δεν δώθηκε

αφησε ενα σχολιο