1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το αντίο της Έβερτον

Το αντίο της Έβερτον στον Vichai Sichvaddhanaprabha

Η Έβερτον συλλυπήθηκε την Λέστερ για τον τραγικό χαμό του προέδρου της μετά την πτώση του ελικοπτέρου έξω απο το γήπεδο της ομάδας, με μια ανακοίνωση που περιείχε προσωπική δήλωση του μεγαλομέτοχου Farhad Moshiri και του προέδρου Bill Kenwright.Η ανακοίνωσε έγραφε:

Οι Evertonians ενώνονται σήμερα με ολόκληρη την οικογένεια του ποδοσφαίρου κατευθύνοντας τις σκέψεις και τις προσευχές μας στους αγαπημένους του προέδρου της Λέστερ Σίτι Vichai Sichvaddhanaprabha  και εκείνους που πέθαναν επίσης χτες τη νύχτα στο τραγικό ατύχημα στο King Power Stadium.Ο Vichai Srivaddhanaprabha θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας στο παραμύθι που ήταν ο θρίαμβος της κατάκτησης της Premier League απο την Λέστερ το 2015-16.
Ως Evertonians, γίναμε μάρτυρες από πρώτο χέρι της χαράς ενός συλλόγου στην ημέρα των εορτασμών. Σήμερα στέκομαστε μαζί τους ξανά για να θρηνήσουμε αυτή την καταστροφική απώλεια ζωής.
Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον, Farhad Moshiri, δήλωσε: “Τείνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας σε όλους όσους συνδέονται με την Λέστερ Σίτι και, φυσικά, σε όσους βρίσκονται πλησιέστερα στο Vichai, καθώς και στις οικογένειες εκείνων που πέθαναν επίσης. Είναι μια τραγωδία, μια βαθιά απώλεια που έχει αγγιξεί τόσους πολλούς,είμαστε μαζί σας σε αυτή την τρομερή στιγμή ».
Ο πρόεδρος της Έβερτον, Bill Kenwright, δήλωσε: “Η συντριπτική θλίψη που αισθανόμαστε σήμερα βαθαίνει από το γεγονός ότι ο Vichai ήταν μια τόσο ζεστή και γενναιόδωρη προσωπικότητα. Η υπερηφάνειά του για τα μεγάλα επιτεύγματα του Λέστερ Σίτι συνδυάστηκε με την ταπεινοφροσύνη του. Οι καρδιές μας πηγαίνουν στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του, καθώς και στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα εκείνων που πέθαναν.

αφησε ενα σχολιο