1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η υπόθεση του Zouma

Η υπόθεση του Zouma θα έχει αίσιο τέλος?

Μετά τη σεζόν που μας πέρασε ο Γάλλος αμυντικός έβγαλε “μάτια” με τις επιδόσεις του και το πόσο καλά ταίριαξε στα μετόπισθεν της ομάδας.

Ο Zouma έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Everton. Το θέμα όμως είναι περίπλοκο, λόγω ότι η FIFA τιμώρησε τη χρήση μεταγραφών στην Chelsea, οπότε πρέπει να κρίνουν οι Λονδρέζοι αν μπορούμε να τον αγοράσουμε. Βέβαια όλα αυτά εξαρτιόνται με το αν τον θέλει ο νέος κοουτς της ομάδας ο Lampard.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής, να μείνει μπακ απ των Luiz, Rudiger και Christensen. O Zouma έχει ξεκαθαρίσει ότι θα μείνει στην Chelsea μόνο στην περίπτωση που έχει στανταρ θέσει βασικού στην ενδεκάδα της ομάδας. Θέλει να μιλήσει με τον προπονητή για να λυθεί το θέμα, διότι του χρόνου έρχεται το EURO 2020 και θέλει να βρίσκεται στη μεγάλη διοργάνωση.

Από την άλλη η Everton, έχασε τον Jagielka και έχει μείνει με center back τους Keane και Mina. Μένει να δούμε πως θα κυλίσει η υπόθεση με τον Γάλλο αμυντικό και να μην αναγκαστούμε να βρεθούμε πάλι στην “τρεχάλα” νέου παίκτη για να τον εντάξουμε στο ρόστερ!

αφησε ενα σχολιο