1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ;

 Ο Jack Harrison ήταν ένας χρήσιμος παίκτης για την Έβερτον την σεζόν που μας πέρασε και ήδη έχουμε διαβάσει πολλές φήμες για πιθανή επιστροφή του στο Goodison park.

 Οι αρχικές φήμες μιλούσαν για αγορά του παίκτη από την Λίντς Γιουνάιτεντ, αλλά ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορταζ της Λίντς για το Sky Sports και το talk sport Dan Bardell είπε κάτι διαφορετικό. Μιλώντας αποκλειστικά στο Goodison News, ο Μπαρντέλ είπε: «Από ό,τι έχω ακούσει, εφόσον μια ομάδα πληρώνει πλήρως τον μισθό του, τότε μπορεί να φύγει ξανά δανεικός επειδή η Λιντς δεν έχει ανεβεί, οπότε η Έβερτον μπορεί να κάνει ξανά το ίδιο. Όταν τους βλέπω (την Έβερτον) και είναι στο γήπεδο, πάντα φαίνεται ότι επηρεάζει τα παιχνίδια και νομίζω ότι οι οπαδοί της Έβερτον θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την υπογραφή του ξανά»

 Η υπογραφή δανεισμού για τον Harrison πιθανότατα βολεύει και τις δύο ομάδες την Έβερτον που λόγω των κανόνων κέρδους και βιωσιμότητας δεν θέλει να δαπανήσει χρήματα, αλλά και την Λίντς που της είναι δύσκολο να πείσει τον Harrison να αγωνιστεί στην Τσαμπιονσιπ.

αφησε ενα σχολιο