1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-1

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-1 (ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ)

 Νίκη με ανατροπή και εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο για την Έβερτον που ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα.


  •  Η Έβερτον ξεκίνησε με ένα 4-4-2 επιθετικά έμοιαζε συγκροτημένη είχε κάποιες καλές φάσεις, με ένα σουτ του Allan στο 3′ να περνάει από τα πόδια των αμυντικών της Σάουθαμπτον αλλά να μην καταφέρνει να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα  McCarthy της Σαουθάμπτον. Στο 9′ o Calvert-Lewin έπιασε μια κεφαλιά από την σέντρα του Grey αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.Ο Αγγλος επιθετικός δεν πρόλαβε την μπαλιά του Richarlison στο 16′ και στο 21′ μια καλή σέντρα του Townsend πάλι δεν βρήκε αποδέκτη.Ότι δεν μπορούσε να κάνει η Έβερτον επιθετικά το έκανε η Σαουθάμπτον στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία που είχε όταν το λάθος του Keane το εκμεταλλεύτηκε ο Che Adams που έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Amstrong που με ωραίο πλασε διαμόρφωσε το 0-1 .O ρυθμος έπεσε και η ομάδα ουσιαστικα δεν συνήλθε από την ψυχρολουσία του γκολ. Μάλιστα η άμυνα είχε πολλά λάθη που έδινε την ευκαιρία στην Σαουθάμπτον να δημιουργεί προβλήματα. Μόλις μια σέντρα του Townsend στο 35′ και μια κεφαλιά του Calvert-Lewin, ήταν η μοναδική φάση για την ομάδα μας μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

  •  Στο δεύτερο ημίχρονο η Έβερτον ξεκίνησε δυναμικά και πέτυχε άμεσα την ισοφάριση.Στο 47′ το γέμισμα του Townsend με κεφαλία απο την κορυφή της περιοχής ο Richarlison πετάχτηκε και σκόραρε το 1-1.Οι μπλε συνέχισαν να απειλούν και να προσπαθούν και για άλλο γκολ το πρώτο τέταρτο του δεύτέρου ημιχρόνου Στο 51′ o Digne έκανε μια σέντρα και χάθηκε διπλή ευκαιρία όταν οι Keane και Calvert-Lewin δεν κατάφεραν να νικήσουν τους αμυντικούς και τον McCarthy. Την ίδια τύχη στο 54′ είχε και μια καλή σέντρα του Townsend στο 54′ με την κεφαλιά του Doucoure να κόβετε από την άμυνα .Η Σαουθάμπτον ισορόπησε και βγήκε στην επίθεση απείλησε με 2 επικύνδυνα κόρνερ του Ward-Prowse που απομάκρυνε δύσκολα ο Pickford. Μέχρι το 76′ όταν ο Doucoure πάσαρε έξω από την περιοχή στον Coleman αυτός με σέντρα βρήκε το κεφάλι του Iwobi και αυτός με το κεφάλι τον Doucoure που αρχικά μπερδεύτηκε αλλά στην συνέχεια γύρισε υπέροχα με την μπάλα και με ένα φανταστικό σουτ πέτυχε την ανατροπή για την ομάδα μας.Η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ο Richarlison στο 81′ ‘έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Calvert-Lewin με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 3-1 .Τα υπόλοιπά λεπτά ήταν διαδικαστικά το 3-1 έμεινε και η Έβερτον με τον Rafa Benitez ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

  •  Σε ατομικό επίπεδο εξαιρετικοί οι Doucoure,Townsend,Calvert-Lewin και Richarlison στο δεύτερο ημίχρονο που βοήθησαν στην ανατροπή.

 

αφησε ενα σχολιο