1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

ΝΕΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Πόσες μεταγραφές μπορούν να γίνουν τον Γενάρη και σε ποιές θέσεις; Ποιος νεαρός παίκτης της Έβερτον σκόραρε 2 γκολ στο ντεμπούτο του με την Εθνική Αγγλίας Κ21; Γιατί φεύγει ο διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών; και άλλα  στα νέα των ημερών.

  Ο Antony Gordon έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι της Αγγλίας Κ21 με την αντίστοιχη της Τσεχίας. Τα νεαρά τρία λιοντάρια κέρδισαν με 3-1 και ο γεννημένος στο Λίβερπουλ νεαρός σκόραρε δύο φορές. Ο Gordon άνοιξε το σκορ στο 4′ και διπλασίασε τα τέρματα της χώρας του στο 11′ ο Balogun της Άρσεναλ διαμόρφωσε το 3-0 στο 30′. Η Τσεχία μείωσε σε 3-1 με πέναλτι του Karabec στο 40′.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=z2Bi_lBiNjI[/embedyt]

 Ο Danny Donachie φεύγει από τη θέση του ως διευθυντής ιατρικών υπηρεσιών της Έβερτον. Ο φυσιοθεραπευτής είναι γιος του Willie Donachie που ήταν βοηθός προπονητή, όταν ο Joe Royle ήταν στην ομάδα. Ήρθε για πρώτη φορά στην ομάδα το 2001 ως επικεφαλής  φυσιοθεραπείας. Έφυγε τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά μετά από μια περίοδο στην Άστον Βίλα ως επικεφαλής της ιατρικής και της αθλητικής επιστήμης, επέστρεψε. Αρχικά ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής  φυσιοθεραπείας. Μετά από ένα χρόνο, ο Donachie προήχθη στον ρόλο του διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών. Ο Rafa Benitez είχε αμφιβολίες για την ποιότητα της δουλείας του ιατρικού team στην ομάδα. Πιθανότατα να είναι ο λόγος της αποχώρησης. Ήδη έχουν έρθει 2 παλιοί συνεργάτες του Benitez από την θητεία του στην Νιουκάστλ.

  Νέες μεταγραφικές φήμες για τον Aaron Ramsey που η Γιουβέντους  σύμφωνα με δημοσιεύματα τον παραχωρεί αυτό τον Γενάρη. Ο 30χρονος έχει παίξει μόνο 112 λεπτά φέτος και όλα δείχνουν πως θα φύγει αυτό τον χειμώνα. Εκτός από την ομάδα μας υπάρχουν 3 ομάδες που τον διεκδικούν οι Νιουκάστλ,Ρόμα και η Άρσεναλ .

 

Υπάρχει ακόμα μία έντονη φημολογία ότι η Έβερτον θα κινηθεί για επιθετικό μέσο αυτό το χειμώνα. ‘Ενα από τα ονόματα που επιστρέφει συνεχώς στην δημοσιότητα είναι αυτό του Ross Barkley. Ο Barkley πήρε χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι από τον Touhel αυτό το μήνα. Η Τσέλσι είναι ανοιχτή στην πιθανότητα να τον δανείσει τον Γενάρη με οψιον αγοράς. Όμως το θέμα είναι κατά πόσο τον σηκώνει το κλίμα στο Goodison park μετά τον άσχημο τρόπο που έφυγε από την ομάδα.

 Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και η αίσθηση είναι, ότι υπάρχουν χρήματα για έναν μόνο παίκτη. Αυτό φυσικά θα μπορούσε να αλλάξει με πιθανές αποχωρήσεις παικτών όπως οι Tosun και Kenny. Σύμφωνα με την Liverpool Echo οι συζητήσεις μέχρι στιγμής έχουν επικεντρωθεί γύρω από την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της μεσαίας γραμμής και στα πλάγια. Το δεξί μπακ είναι επίσης κάτι που βρίσκεται στην ατζέντα των μπλε εδώ και πολύ καιρό.

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο