1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Οι τελευταίες μεταγραφικές φήμες

Οι τελευταίες μεταγραφικές φήμες και άλλα νέα

  • Τι είπε ο Bielsa για την Έβερτον του Μπενίτεθ;. Πότε ορίστηκε το εκτός έδρας παιχνίδι για το λιγκ καπ; Τι θα αντικαταστήσει το financial fair play και φυσικά όλες οι τελευταίες μεταγραφικές φήμες στο άρθρο που ακολουθεί.
  • Για την ερχόμενη Τρίτη 24/8 στις 21:45 ορίστηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση ανάμεσα στην Χάντερσφιλντ και την ομάδα μας για τον δεύτερο γύρο του Carabao Cup.
  •  Ο προπονητής της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα, στην καθιερωμένη συνέντευξή τύπου ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Rafa Benitez και ο Carlo Ancelotti διαφέρουν στο στιλ. Ο Αργεντινός προπονητής δήλωσε “Δεν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές με τους παίκτες. Οι παίκτες είναι βασικά οι ίδιοι, εκτός από τους εξτρέμ. Οι αναμενόμενες αλλαγές είναι αυτές που ανέφερα: Οι ομάδες του Benitez είναι δυνατές, αποτελεσματικές και δύσκολο να νικηθούν.”
  • Έχουμε γράψει για το ενδιαφέρον για τον Joaquin Correa. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Messaggero, οι μπλέ επανήλθαν με νέα πρόταση για τον Αργεντινό αστέρα και φέρονται να έχουν προσφέρει ποσό 30 εκατομμυρίων ευρώ (25,7 εκατομμύρια λίρες) συν 4 εκατομμύρια ευρώ (3,4 εκατομμύρια λίρες) σε μπόνους.Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ;Ίντερ δεν «μένει εκτός» από το κυνήγι του παίκτη και έχει ζητήσει από τον προπονητή της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, «να περιμένει λίγες μέρες ακόμη».
  • Ο στόχος της ομάδας ο Sean Longstaff της Νιουκάστλ θα είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Στην Νιουκάστλ επιθυμούν να μην τον χάσουν ως ελεύθερο έτσι έχουν ορίσει ως τιμή πώλησης τα 10 εκατομμύρια λίρες. 
  •  Η Έβερτον όπως διαβάσαμε τον προηγούμενο μήνα έχει προσφέρει στον Thierry Small, τον νεαρό αριστερό μπακ που την περασμένη σεζόν έγινε ο μικρότερος παίκτης που αγωνίστηκε σε παιχνίδι της πρώτης ομάδας ένα πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.Όμως δεν έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία μεταξύ των νέων εκπροσώπων του και της ομάδας μας, έτσι οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν. Με την Σαουθάμπτον αυτή την στιγμή να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον νεαρό. 
  •  Σύμφωνα με την Telegraph η UEFA πρόκειται να αντικαταστήσει τους τρέχοντες κανονισμούς για το Financial Fair Play με έναν «φόρο πολυτελείας». Τα νέα σχέδια θα συζητηθούν από την UEFA, τους συλλόγους και τα πρωταθλήματα στη Νιόν τον επόμενο μήνα.Η Telegraph γράφει  ότι οι προτεινόμενοι κανονισμοί θα έχουν τη δύναμη να αναγκάσουν της ομάδες του Champions League να αλλάξουν άμεσα το ρόστερ τους , καθώς θα λειτουργούν σε «πραγματικό χρόνο».Οι ομάδες θα αναγκάζονται να δαπανούν ένα σταθερό ποσοστό των εσόδων τους, στο 70 %, των μισθών.Οποιοσδήποτε σύλλογος  παραβιάζει αυτούς τους κανόνες θα πρέπει να πληρώσει φόρο πολυτελείας, όπου «το ισοδύναμο ή περισσότερο» τυχόν υπερβολικών δαπανών θα μπαίνουν σε ένα κουμπαρά για να μοιραστούν μεταξύ άλλων συλλόγων. Η UEFA κατανοεί ότι κανένα σύστημα δεν μπορεί «ρεαλιστικά» να κλείσει το χάσμα μεταξύ των πλουσιότερων και των φτωχότερων συλλόγων, αλλά πιστεύει ότι η αναδιανομή του λεγόμενου φόρου πολυτελείας θα φέρει σταδιακά μια κάποια δικαιοσύνη.

αφησε ενα σχολιο