1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ 10ΑΡΙ &

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΕ 10ΑΡΙ & ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Η Έβερτον σύμφωνα με δημοσιεύματα πλησιάζει σε 2 μεταγραφές που θα καλύψουν κενά στο ρόστερ της ομάδας.Ένας επιτελικός χαφ είναι αναγκαίος στην ομάδα μετά την απουσία του Sigurdsson και την διαφαινόμενη παραχώρηση του James Rodriguez.Όπως και ένας δεξιός αμυντικός ως εναλλακτική λύση για τον Seamus Coleman.

 Όσον αφορά το 10αρι  σύμφωνα με τον Fabrizio Romano η Έβερτον προσέγγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Andreas Pereira. Αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Pereira ως δανεικό αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει θέσει ως προτεραιότητα να τον πουλήσει.Ο 25χρονος Βραζιλιάνος είναι γιος ποδοσφαιριστή και γεννήθηκε στο Βέλγιο.Μπήκε στις ακαδημίες της Αιντχόβεν το 2005, όταν ήταν εννέα ετών. Το 2011, αφού εντυπωσίασε στο Κύπελλο Πρέμιερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε στόχος για αρκετούς μεγάλους αγγλικούς συλλόγους, όπως η Άρσεναλ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ, αλλά η επίσκεψη του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον τον Νοέμβριο του 2011 τον έπεισε να υπογράψει στην Γιουνάιτεντ.

 Τις σεζόν 2014/15 και 2015/16 έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Ενώ τις επόμενες δύο σεζόν έπαιξε διαδοχικά ως δανεικός σε Γρανάδα και Βαλένθια .Τις σεζόν έμεινε στους κόκκινους διαβόλους όπου έκανε αρκετές συμμετοχές 2018/19 (15 συμμετοχές) 2019/20 (25 συμμετοχές). Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Λάτσιο ως δανεικός.Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored.

Το όνομα που ακούγεται για δεξί μπακ αφορά τον Πορτογάλο παίκτη της Αντβέρπ Aurelio Buta.Ο 24χρονος γεννημένος στην Αγκόλα αλλά διεθνής με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, θεωρείται καλός παίκτης που έχει γεμάτες σεζόν με την Βελγική ομάδα.Ξεκίνησε την καριέρα από την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, αλλά ένας δανεισμός στην Αντβέρπ εξελίχθηκε σε αγορά την επόμενη σεζόν, με τον Πορτογάλο να παραμένει στην ομάδα Σίγουρα ως αξία δεν είναι του διαμετρήματος του Ολλανδού διεθνή Danzel Dumfries αλλά στην ομάδα μας δείχνουν να τον πιστεύουν, αν δεχθούμε ως αληθινά  τα δημοσιεύματα που διαβάζουμε.
 
 Ο δημοσιογράφος Rudy Galetti στο Twitter,  αναφέρει ότι οι μπλε βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη βελγική Αντβέρπ για τον παίκτη.Ο Galetti γράφει: «Προχωρημένες συνομιλίες μεταξύ Έβερτον και Αντβέρπ για τον Aurelio Buta. Η προσφορά για τον δεξιό μπακ (είναι περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ) είναι υπό συζήτηση. Εξελισσόμενη κατάσταση ». Δείτε παρακάτω την καρτέλα του παίκτη στο Whoscored.

αφησε ενα σχολιο