1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο SALOMON

ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ Ο SALOMON RONDON

Ο 31ετών επιθετικός απο την Βενεζουέλα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Έβερτον.Ο εμπείρος ποδοσφαιριστής έχει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί σε Ισπανία,Ρωσία,Αγγλία και Κίνα. Στην Αγγλία ήρθε για πρώτη φορά το 2015 για λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ με την ομάδα να τον κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της.Την σεζόν 2016/17 πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ αφού σημείωσε τρία γκολ με κεφαλιές σε νίκη με την Σουόνσι με  3–1.Ήταν η δεύτερη φορά που επιτυγχάνεται αυτό το επίτευγμα στην ιστορία της διοργάνωσης, με πρώτη αυτή του δικού μας Duncan Ferguson το 1997.

To 2018/19 πήγε ως δανεικός στην Νιουκάστλ όπου και γνωρίστηκε με τον Rafa Benitez τα 11 γκολ που πέτυχε στο τέλος της σεζόν το βοήθησαν να ανακηρυχθεί παίκτης της σεζόν για την Νιουκάστλ ήταν ο πρώτος επιθετικός μετά τον Alan Shearer που θα το πετύχαινε αυτό.

Ο Rafa Benitez τον απέκτησε στην κινέζικη Νταλιάν δίνοντας 16,5 εκατομμύρια to 2019. Πέρυσι τον Φεβρουάριο πήγε για ένα μικρό διάστημα δανεικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας .

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον είπε “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στην Πρέμιερ λιγκ.Είναι μια διοργάνωση που απολαμβάνω να παίζω και που οι οπαδοί είναι πάντα εκει υποστηρίζοντας την ομάδα τους σε κάθε παιχνίδι.Υπερασπίζοντας τα χρώματα μιας ομάδας με μια ιστορία τόσο πλούσια όσο της Έβερτον με γεμίζει με περηφάνια.Ανυπομονώ να βάλω την φανέλα και να ξανασυναντηθώ με τον Rafa Benitez ένας προπονητής που άλλαξε τον τρόπο που βλέπω το παιχνίδι.Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την πίστη που δείχνει σε εμένα”

αφησε ενα σχολιο