1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (LIVE)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ (LIVE)

 Η τελευταία μέρα των μεταγραφών για την καλοκαιρινή περίοδο σχεδόν έφτασε, αν και για την Ελλάδα τυπικά θα έχει μπει η 2 Σεπτεμβρίου. Οι μεταγραφές στην Αγγλία τελειώνουν την Πέμπτη στις 11 το βράδυ, τοπική ώρα (01:00 Ελληνική). Η Έβερτον έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα μια και μεταγραφικά αρκετοί παίκτες έχουν συνδεθεί με την ομάδα αλλά πιθανόν να δούμε και κάποιες αποχωρήσεις για παίκτες που δεν υπολογίζονται.

01:11 H Live κάλυψη των τελευταίων δύο ημερών των μεταγραφών τελείωσε κάπου εδώ. Ευχαριστούμε όλους έσας που συμμετείχατε στην παρέα μας Καλή σας νύχτα και καλή τύχη στις 2 νέες προσθήκες που η ομάδα μας ανακοίνωση τους Idrissa Gana Gueye και James Garner.

01:10 Κανένα νεότερο σχετικά με τον Νιγηριανό εξτρέμ Samuel Chukwuezeμε με τις ελπίδες για πιθανή προσθήκη του να είναι πλεον μηδαμινές. Σίγουρα τι ακριβώς έγινε θα το γνωρίζουμε αύριο.

01:00 O Ansre Gomez ανακοινώθηκε ως δανεικός από την Έβερτον στην Λίλ για την τρέχουσα σεζόν.

12:40 Δύο ανοιχτά μέτωπα πριν κλείσει και η φετινή μεταγραφική περίοδος. Το ένα είναι αυτό του Νιγηριανού της Βιγιαρεάλ Samuel Chukwuezeστο οποίο δεν έχουμε κανένα νεότερο αυτή την στιγμή. Το δεύτερο είναι αν έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Andre Gomez στην Λιλ.

12:35 Κάπου εδώ τελειώνει και η περίπτωση του  Ben Brereton Diaz, μένει στον σύλλογο αφού απορρίφθηκαν προσφορές από τη Φούλαμ και την ομάδα μας. Σύμφωνα με τον Alan Myers

12:20 DONE DEAL Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε και η δεύτερη μεταγραφή που αναμενόταν αυτή του James Garner διαβάστε περρισότερα εδώ

23:45 Ο δημοσιογράφος Dean Jones μιλώντας στο GIVEMESPORT είπε πως στην Έβερτον ελπίζουν ότι η Μπλάκμπερν «υποχωρήσει σε χαμηλότερη προσφορά την τελευταία στιγμή» καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο οριακό σημείο. Είπε: «Η Έβερτον ήταν πολύ σοβαρή με τον Brereton Diaz, αλλά τώρα είναι μια στιγμή να τα πάρεις ή να τα αφήσεις καθώς πλησιάζει για τελευταία φορά την Μπλάκμπερν. Η Μπλάκμπερν έθεσε την αμοιβή ψηλά και η Έβερτον ελπίζει απλώς να υποχωρήσει σε χαμηλότερη προσφορά την τελευταία στιγμή».

21:55 Η Έβερτον πιέζει την Μπλάκμπερν για την πώληση του Brereton Diaz η Μπλακμπέρν δεν θέλει να πουλήσει αλά θα σκεφτεί σοβαρά μια πρόταση ύψους 15-20 εκατομύριων λίρων. Αυτά γράφει σε tweet o δημοσιογράφος Rob Dorsett

21:15 Πριν λίγη ώρα υπέγραψε το συμβόλαιο του και ο James Garner σύμφωνα με τον Fabrizio Romano αλλά πλέον το μόνο που είναι να μένει να ανακοινωθεί και επίσημα

21:10 Η Έβερτον έκανε μια καθυστερημένη προσπάθεια να αποκτήσει τον Ben Brereton Diaz  Σε αυτό το σημείο δεν έχει γίνει επίσημη προσφορά, επειδή οι σύλλογοι εξακολουθούν να το βλέπουν πολύ διαφορετικα σε σχέση με τα χρήματα που θα πρέπει να πάρει η Μπλάκμπερν. Η Μπλάκμπερν θα ήθελε 15-20 εκατομμύρια £ σε αυτό το τελευταίο στάδιο για να σκεφτεί να τον πουλήσει.Αυτό σύμφωνα με τον Alan Myers.

20:25 Είναι μάλλον εντυπωσιακό φαινόμενο και προφανές για την Έβερτον να είμαστε μόλις λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ακόμα να διαβάζουμε για νέα ονόματα.Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας ο 25χρονος Shamar Nicholson είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που φέρεται να έχει προσεγγίσει η Έβερτον.

20:00 O Άγιαξ απέρριψε την πρόταση 15 εκατομμυρίων συν μπόνους για την υπογραφή του Moahammed Kudus σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Independent Miguel Delaney.

 

19:55 Ο James Garner έφτασε στο Finch Farm σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στο twitter η σελίδα Toffee army άραγε θα ανακοινωθεί σήμερα ;;

19:30 Η μετακόμιση του Andre Gomez στην Λίλ θα είναι τελικά με δανεισμό ως το τέλος της σεζόν.Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Bruno Andrade, ο οποίος λέει ότι η συμφωνία έχει πλέον «ολοκληρωθεί». Έστω και αν δεν φεύγει οριστικά ανοίγει χώρος μισθοδοτικά στην ομάδα μια και το συμβόλαιο του Πορτογάλου ήταν ένα από τα μεγαλύτερα της ομάδας.

18:50 DONE DEAL Πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η επιστροφή του Idrissa Gana Guye διαβάστε περισσότερα εδώ.

18:35 Ακόμα ένας στόχος της ομάδας κατευθύνεται αλλού καθώς ο Βέλγος Leander Dendoncker περνάει ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στην Άστον Βίλα, σύμφωνα με tweet του Alan Myers.

18:25 Στην Φούλαμ κατευθύνετε ο Daniel James της Λίντς που φέρεται πως κέρδισε την ομάδα μας και την Τότεναμ στην προσπάθεια του δανεισμού του 24χρονου Ουαλού.

17:55 Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έβερτον έκανε δύο προτάσεις για τον νεαρό παίκτη της Πόρτο Gonçalo Borges που απορρίφθηκαν. Έτσι γράφει η Πορτογαλική εφημερίδα O Jogo, η οποία ισχυρίζεται ότι η Έβερτον έκανε προσφορές ύψους 8,6 εκατομμυρίων λιρών και 10,3 εκατομμυρίων λιρών τις τελευταίες ημέρες.

17:50 Η Λιλ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Andre Gomez σύμφωνα με τον Alan Myers. Ο παίκτης έχει ταξιδέψει στην Γαλλία για να συζητήσει την μεταγραφή του.

17:35 Η Έβερτον ακόμα δεν έχει ανακοινώσει της μεταγραφές των Gueye και Garner που έχουν ολοκληρωθεί ουσιαστικά από χθές

17:30 Ο δημοσιογράφος Dean Jones μιλώντας στο GIVEMESPORT έχτισε φαβορί την Έβερτον για την απόκτηση του Brereton Diaz.Μια και η πρόταση που υπέβαλε η Φούλαμ είναι πολύ χαμηλή μοιάζει είπε ο Jones πως για την Φούλαμ.τελειωσε η περίπτωση του και περιμένουν μια πρόταση από την Έβερτον.

17:20 Ο Joao Pedro της Γουότφορντ τερματίζει την φημολογία γύρω από την μεταγραφή του δηλώνοντας ότι μίλησε με την διοίκηση και παραμένει στην ομάδα.

17:05 Ο Andre Gomez έφυγε νωρίτερα από το προπονητικό κέντρο μετά από ενδιαφέρον απόκτησης του από κάποια ομάδα που δεν γνωρίζουμε ποια είναι αυτή την στιγμή.

15:10 Σχετικά με τον Leander Dendoncker υπάρχουν τώρα 50/50 πιθανότητες για να φύγει από τη Γουλβς την ημέρα λήξης της προθεσμίας με την Έβερτον να ενδιαφέρεται, σύμφωνα με το Sky Sports. Ο Βέλγος διεθνής έχει γίνει στόχος μετακίνησης για την ομάδα μας καθώς και από τη Γουέστ Χαμ  και την Άστον Βίλα με την τελευταία να πρωτοπορεί έχοντας προσφέρει 12 εκατομμύρια λίρες.

14:50 Η Έβερτον έλαβε άδεια από τη Λιντς Γιουνάιτεντ να μιλήσει με τον 24χρονο Ουαλό εξτρέμ Daniel James για μια συμφωνία δανεισμού διάρκειας μιας σεζόν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Telegraph, Μάικ ΜακΓκραθ. Οι μπλε συνδέθηκαν με μια κίνηση για τον Ουαλό διεθνή και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα [29 Αυγούστου], με τον Fabrizio Romano να αναφέρει ότι έγινε έρευνα. Η Έβερτον δεν είναι η μόνη ομάδα που της δόθηκε άδεια να μιλήσει  μαζί του. Η Τότεναμ η Λέστερ και η Φούλαμ ενδιαφέρονται για τον Ουαλό φορ και έχουν πάρει επίσης άδεια να μιλήσουν μαζί του .

13:45 Η Ισπανική AS σήμερα στην έντυπη έκδοση της έχει νεώτερα για την μεταγραφή του Νιγηριανού της Βιγιαρεάλ , Samuel Chukwueze οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή για τη μεταγραφή του Νιγηριανού διεθνούς. Πρόσθεσαν επίσης ότι η ομάδα του Ουνάι Έμερι γνωρίζει το τεράστιο ενδιαφέρον της Έβερτον για τον επιθετικό. Μετά την πρώτη επαφή της ομάδας μας με τον ισπανικό σύλλογο, τα δύο μέρη ήταν ανοιχτά να καθίσουν για να διαπραγματευτούν. Στην πραγματικότητα, οι τελευταίοι «περιμένουν μια υψηλή προσφορά από την ομάδα μας να φτάσει τις «τελευταίες ώρες των μεταγραφών». Ο παίκτης είχε ρήτρα αποδέσμευσης 100 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μειώθηκε στα 80 εκατομμύρια ευρώ στην τρίτη του σεζόν στον σύλλογο. Αυτό φέρνει τη Βιγιαρεάλ σε ισχυρή θέση, αλλά είναι ανοιχτή να πουλήσει τον παίκτη στην Έβερτον, εάν λάβει μια «καλή προσφορά». Πρέπει να σημειωθεί ότι η AS δεν διευκρινίζει τι θα θεωρηθεί ως «καλή προσφορά» από τη Βιγιαρεάλ, αλλά είναι πιθανό να είναι πολύ χαμηλότερη από τη ρήτρα των 80 εκατομμυρίων ευρώ.

13:30 Πιθανότητες για την απόκτηση του Olie Watkins από την Άστον Βίλα δίνει ο δημοσιογράφος Simon Phillips Μιλώντας στο GIVEMESPORT, ο δημοσιογράφος είπε: «Για τον Olie Watkins, παρεμπιπτόντως, σίγουρα δεν το αποκλείω. Νομίζω ότι είναι ακόμα στο τραπέζι και νομίζω ότι η Βίλα θα ήταν ανοιχτή να τον πουλήσει. Υπάρχει κάτι με αυτόν και τον Στίβεν Τζέραρντ. Δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι βλέπουν με μισό ματι ο ένας το άλλο, οπότε αυτό, νομίζω, θα μπορούσε ακόμα να γίνει».

12:20 Οι Άγγλοι αγαπάνε το στοίχημα και δεν θα μπορούσε να λείψει απο τις μεταγραφές έτσι οι πιο πιθανοί παίκτες να έρθουν στην Έβερτον την τελευταία μέρα των μεταγραφών σύμφωνα με τους bookies είναι ο Armando Brοja της Τσέλσι με απόδοση 7/2. O Ben Brereton Diaz με απόδοση 8/1 και τρεις ακόμα παίκτες οι Cody Gakpo, Conor Gallagher και Joao Pedro να έχουν απόδοση 16/1. Εντύπωση προκαλεί ότι δεν είναι στα δημοφιλή στοιχήματα ο Samuel Chukwueze της Βιγιαρεάλ.

12:10 Μια πιθανή επιστροφή του Ross Barkley, περίπου τεσσεράμισι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Έβερτον, είχε συζητηθεί αρκετά φέτος. Σύμφωνα με την Liverpool world δεν φαίνεται πιθανόν να συμβεί, παρά το γεγονός ότι η Τσέλσι τερμάτισε το συμβόλαιό του με κοινή συναίνεση και ήταν διαθέσιμος με ελεύθερη μεταγραφή. Οι Σέλτικ και Ρέιντζερς, λέγεται ότι ενδιαφέρονται.

10:00 Η Ιταλική Μόντσα που φέτος ανέβηκε στην Σέρι Α της Ιταλίας γράφεται πάλι στην έντυπη έκδοση της Daily Mail ότι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Allan

09:55 Υπάρχουν συνομιλίες για την απόκτηση του Νότιο Κορεάτη επιθετικό της Γουλβς Hwang Hee-chan. Σύμφωνα με την σημερινή έντυπη έκδοση της Daily Mail

08:30 Γράφηκε χθες σε δημοσιεύματα ότι στην συμφωνία για τον James Garner που απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας θα υπάρχει ρήτρα επαναγοράς απο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει εισαγάγει ρήτρα εξαγοράς στη συμφωνία σύμφωνα με το The Athletic. Στην ομάδα μας συμφώνησαν με αμοιβή 15,5 εκατομμυρίων λιρών για τον 21χρονο, με 9 εκατομμύρια £ να πληρωθούν προκαταβολικά και τα υπόλοιπα σε πρόσθετα που σχετίζονται με την απόδοση.Η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λάβει ένα ποσοστό από τυχόν μελλοντικές πωλήσεις, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να αγοράσει πίσω τον μέσο

08:20 Για τον Ben Brereton Diaz που σκόραρε χθες στην νίκη της ομάδας του επί της Μπλακπουλ εκτός έδρας ο προπονητής του δήλωσε “Πέτυχε άλλο ένα υπέροχο γκολ. Έτρεξε πίσω από τους αμυντικούς ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ήταν ένα γκολ με εξαιρετικό timing. «Ξέρουμε ότι ο Ben είναι παίκτης κορυφαίας ποιότητας, οπότε ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο. Ελπίζω να είναι ακόμα στη Μπλάκμπερν την Παρασκευή γιατί χρειαζόμαστε την ποιότητά του. Είναι επίσης ένα υπέροχο παιδί. Δουλεύει πολύ σκληρά σε αυτό το μέρος. Αν ο Ben δεν μείνει, όποιος έρθει για αυτόν θα χρειαστεί πολλά χρήματα. Και ό,τι κι αν συμβεί θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε στην ομάδα μας.

08:15 O Ben Brereton Diaz της Μπλάκμπερν Ρόβερς, είναι ένας απο τους πολλούς επιεθετικούς που εξετάζει η Έβερτον. Ο Romano ενημέρωσε στο GiveMeSport ότι ο Χιλιανός διεθνής είναι όντως κάποιος που ο Lampard «εξετάζει για αυτή τη θέση» μαζί με μια εκτενή λίστα άλλων επιλογών. Είπε: «Δουλεύουν σε πολλούς επιθετικούς, τον Ben Brereton Diaz, και υπάρχουν πολλοί, πολλοί παίκτες που πραγματικά σκέφτονται για αυτή τη θέση».

08:10 Η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον Salomon Rondon σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Alan Myers.

08:00 H Έβερτον, η Κρίσταλ Πάλας και η Μπόρνμουθ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή από την Γκάνα, Antoine Semenyo.O 22χρονος επιθετικός ανήκει στην Μπρίστολ Σίτι αλλά όπως φαίνεται , πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα αυτή την μεταγραφική περιόδο, σύμφωνα με το Bristol World.

07:55 Καλημέρα σε όλους επιστρέφουμε στην ροή των μεταγραφικών μας ειδήσεων. Με λιγότερο από ένα 24ωρο να μένει για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος υπάρχουν αρκετά ακόμα μέτωπα ανοιχτά. Ας δούμε τι θα μας φέρει το τελευταίο 24ωρο των καλοκαιρινών μεταγραφών αλλά αν θα υπάρχει και κάποια αποχώρηση

————————————————————————————————————————————————————————-

11:35 Με 25 ώρες και 25 λεπτά για να λήξει η μεταγραφική περίοδος σας αποχαιρετάμε για σήμερα θα επανέλθουμε αύριο στο ίδιο άρθρο με όλα τα νεώτερα για τις μεταγραφές της ομάδας μας.

11:25 Δύσκολα θα έχουμε ανακοινώσεις σήμερα μια και είναι 21:25 στην Αγγλία. Αναμένουμε αύριο την ανακοίνωσή των μεταγραφών του Idrissa Gueye και του James Garner.

10:20 Συμφωνά με αναρτήσεις οπαδικών γκρουπ o Andre Gomez έχει προσελκύσει μικρό ενδιαφέρον από Ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά αυτός και ο ατζέντης του είπαν στην Έβερτον ότι είναι ευχαριστημένος με την τρέχουσα θέση του στον σύλλογο, παρά το γεγονός ότι ο Frank Lampard και ο Kevin Thelwell ξεκαθάρισαν ότι δεν είναι μέρος των σχεδίων τους.

20:30 O Fabrizio Romano ξανά μια και είναι οι μέρες του αυτές, γράφει για την πρόταση της Έβερτον που απορρίφθηκε από την Σαχταρ. Ύψους 30 εκατομμυρίων για τον Ουκρανό εξτρέμ 21 ετών Mykhaylo Mudryk δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα μας επανέλθει, αλλά μια και όλα δείχνουν ότι στην ομάδα ψάχνουν για εξτρέμ. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουμε με νέα προσφορά.

19:50 Ο James Garner περνάει από ιατρικές εξετάσεις στην Έβερτον ενόψει της μεταγραφής ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με tweet του Fabrizio Romano.Οι προσωπικοί όροι έχουν συμφωνηθεί

18:30 Ο Άγιαξ δεν θα μπορέσει να υπογράψει αντικαταστάτη για τον Mohammed Kudus που συνδέεται με την Έβερτον μετά το βράδυ της Τετάρτης λόγω λάθους των ολλανδικών αρχών, σύμφωνα με την Daily Mail. Η εφημερίδα ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας της στις 31 Αυγούστου ότι ο Kudus, , έχει προχωρήσει σε απεργία στον Άγιαξ όπως γράψαμε πιο κάτω σε μια προσπάθεια να τους αναγκάσει να μετακομίσει στο Goodison Park αφού συμφώνησε με προσωπικούς όρους με την ομάδα μας.

18:05 Η Έβερτον «ετοιμάζει» μια μεγάλη προσφορά για τον σταρ της Βιγιαρεάλ, Samuel Chukwueze Σύμφωνα με τη Marca και το El Periódico Mediterráneo σήμερα ΔΕΝ έχει ακόμα κατατεθεί και ΔΕΝ ξέρουμε ακόμα αν θα την δεχθεί η Βιγιαρεάλ. Αυτά αντίθετα με ειδήσεις που φέρουν την μεταγραφή τελειωμένη. Περισσότερα μάλλον θα ξέρουμε αύριο που θα τελείωνει η μεταγραφική περίοδος.

17:55 Να μια φήμη που τελείωσε γρήγορα σύμφωνα με τον Alan Myers η Έβερτον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ολλανδου διεθνή εξτρέμ της Αιντχόβεν Cody Gakpo

 

16:40 Δεν γράψαμε κάτι για τον Ben Brereton Diaz, συμφωνά με την Daily Mail, o Χιλιανός μπορεί να μην φύγει αυτό το καλοκαίρι από την Μπλάκμπερν και πιθανόν να περιμένει προκειμένου να εξασφαλίσει μια ελεύθερη μεταγραφή. Ο Χιλιανός διεθνής έχει λάβει προτάσεις προσύμφωνου τόσο από τη Θέλτα Βίγκο όσο και από τη Νις, οι οποίες περιμένουν να τελειώσει το συμβόλαιο του επιθετικού. Αυτό αναφέρει η Daily Mail, η οποία υποστηρίζει ότι η Βαλένθια και η Βιγιαρεάλ ενδιαφέρονται επίσης να συμφωνήσουν σε προσύμφωνο.Αλλά η Έβερτον θα μπορούσε να εξασφαλίσει την μεταγραφή του κάνοντας μια προσφορά τις επόμενες 24 ώρες.

16:30 Η Έβερτον ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου Ολλανδου διεθνή εξτρέμ της Αιντχόβεν Cody Gakpo, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ο ρεπόρτερ της Telegraph, Τζέισον Μπαρτ, λέει στο Twitter: “Η Έβερτον και η Λιντς Γιουνάιτεντ έχουν πλέον προσχωρήσει στη Σάουθαμπτον στην προσπάθεια να αποκτήσουν τον Cody Gakpo της  Αϊντχόφεν.

 

16:20 Ο Mohammed Kudus αρνείται να προπονηθεί στον Άγιαξ με στόχο να εκβιάσει την μεταγραφή του στην Έβερτον σύμφωνα με την De Telegraah

15:10 Όπως αναφέραμε νωρίτερα η Έβερτον βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση αλλά με δανεισμό του εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Samuel Chukwueze, όμως όπως διαβάζουμε στην Mail στην συμφωνία υπάρχει ρήτρα που θα κυμαίνεται μεταξύ 34 και 43 εκατομμυρίων λιρών.

15:05 Η Έβερτον στρέφει την προσοχή της στον 20χρονο επιθετικό από το Μάλι, El Bilal Toure καθώς σκέφτεται μια κίνηση της τελευταίας στιγμής για τον επιθετικό της Ρεμς ώστε να ενισχύσει τις επιλογές του Frank Lampard στην επίθεση, σύμφωνα με το 90min.

15:00 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στον Garner ότι μπορεί να φύγει και έχει συμφωνήσει με την Έβερτον για την πώληση του μέσου. Ωστόσο, η μετακόμιση δεν είναι ακόμη επικείμενη καθώς οι προσωπικοί όροι δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί μεταξύ της Έβερτον και του 21χρονου μέσου. Έχει υποστηριχθεί ότι ο Garner δεν έχει ακόμη αποφασίσει και είναι ακόμη ανοιχτός να εξετάσει άλλες επιλογές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε μια προσφορά 15 έως 20 εκατομμυρίων λιρών από τους μπλε, οι οποίοι είναι πλέον τα φαβορί για την απόκτησή του. Όλα αυτά συμφωνά με tweet του Fabrizio Romano.

 

14:10 Η Έβερτον εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης για τον 26χρονο Νότιο Κορεάτη επιθετικό της Γουλβς Hwang Hee-chan, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Ορνστάιν του The Athletic. Μάλλον δύσκολη ως απίθανη η μετακίνηση του.

12:30 Τέλος ο Adnan Januzaj ο πρώην εξτρεμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τελείωσε το συμβόλαιο του με την Ρεαλ Σοσιεδαδ και φερόταν να περιμένει την Έβερτον είναι μια ανάσα από την Σεβίλλη .

10:00 Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  η ομάδα μας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Βιγιαρεαλ για τον Σάμιουελ Τσουκβουέζε. Τελευταίες πληροφορίες από  ΑC Sport, αναφέρουν ότι οι Ισπανοί είναι ανοικτοί σε διαπραγματεύσεις για τον 23χρονο εξτρεμ και μέχρι το τέλος της ημέρας η Έβερτον αναμένεται να κάνει την τελική της προσφορά.

09:40 Η Έβερτον έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Joao Pedro της Γουότφορντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος που παίζει αριστερός εξτρεμ αλλά και σεντερ φορ παρέμεινε στην Γουότφορντ μετά τον υποβιβασμό. Είναι παίκτης περιζήτητος αυτόν τον μήνα. Η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Έβερτον ρώτησε για τον Βραζιλιάνο ενώ η Νιούκαστλ ήταν σε συζητήσεις για μια συμφωνία 30 εκατομμυρίων λιρών νωρίτερα τον Αύγουστο.

09:10 Ανοιχτή γράφεται ότι παραμένει η μεταγραφή η ο δανεισμός του James Garner από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν το δημοσίευμα που επικαλείται tweet του Fabrizio Romano ισχύει, τότε η Έβερτον ενδιαφέρεται και για δεύτερο αμυντικό χαφ.

08:20 Η Όξφορντ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύματα προσπάθησε να αποκτήσει ως δανεικό τον νεαρό φορ της Κ21, Tom Cannon αλλά η Έβερτον απέρριψε την πρόταση δανεισμού.

08:05 O Idrissa Gueye έφτασε στην Αγγλία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα μας. Ο δημοσιογράφος Alan myers γράφει συμβόλαιο 2 ετών και το πόσο που δαπανήθηκε είναι τις τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

08:01 Δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την Έβερτον βρίσκεται σε επαφή για την πιθανή απόκτηση ως δανεικού από τη Γιουβέντους,του 26χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου Arthour Melo. Βέβαια με την σχεδόν δεδομένη πλεόν απόκτηση του Gueye ίσως το δημοσίευμα να μην ισχύει.

07:57 Μάλλον απίθανη είναι η μεταγραφή του Antony Gordon μετά από όσα δήλωσε ο Frank Lampard o προπονητής της ομάδα μας άφησε να εννοηθεί ότι η αξία του Gordon είναι σχεδόν ανεκτίμητη για την Έβερτον. «Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για αυτόν πια. Λίγες μέρες ακόμα, είδατε την αξία που έχει σε αυτόν τον σύλλογο. Η στάση του είναι καταπληκτική και πάντα μιλούσα μαζί του από τότε που μπήκα στον σύλλογο ότι θέλω περισσότερα γκολ από σένα γιατί έχει τα πάντα  συμπεριφορά, ικανότητα και ταχύτητα. Αυτό το γκολ θα του δώσει αυτοπεποίθηση. Παίζουμε παιχνίδια χωρίς επιθετικό και το χρειαζόμαστε από τα εξτρέμ μας. Τώρα παίρνουμε έναν επιθετικό που μπορεί να παίξει το επόμενο παιχνίδι και θα δυναμώσουμε, αλλά το πνεύμα της ομάδας είναι φανταστικό».

07:53 Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Έβερτον απέτυχε πρόσφατα να αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή Leander Dendoncker Μια και η Γούλβς απέρριψε προσφορά ύψους 8,5 εκατομμυρίων λιρών για τον αμυντικό μέσο .

αφησε ενα σχολιο