1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φεύγει ο Kean –

Φεύγει ο Kean – Ο πιθανός αντικαταστάτης

Ο Moise Kean αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα απο την Γιουβέντους και έχει ένα ενδιαφέρον το τι ακριβώς θα μάθουμε σχετικά με την μετακίνηση του στην Ιταλική ομάδα.Σε σχέση με τον αντικαταστάτη ένα είναι το όνομα που φέρεται να επικρατεί και υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του. 

Ας ξεκινήσουμε όμως με τον Moise Kean, o 21χρονος πέρασε ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί από την Γιουβέντους.Ο Ιταλός έχει ακόμα τρία χρόνια στο 5ετες συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα μας, όταν ήρθε από τη Γιουβέντους το 2019 έναντι  25,1 εκατομμυρίων λιρών.Ο Fabrizio Romano ο δημοσιογράφος που εμφανίζεται ως ειδικός στις μεταγραφές,  έγραψε για διετή δανεισμό χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς.Αργότερα το BBC Sport ισχυρίζεται ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν η συμφωνία για τον Ιταλό διεθνή θα είναι δανεισμός με υποχρέωση αγοράς. Υπάρχουν αναφορές για οψιόν ύψους 20 εκατομμυρίων, ενώ ακόμα διαβάσαμε πως ο δανεισμός θα κοστίσει στην Γιουβέντους 5 εκατομμύρια λίρες. Όμως έτσι η αλλιώς υπάρχουν ακόμα ασάφειες και περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα ανακοινωθεί. 

 

Ως αντικαταστάτης του Ιταλού γράφεται πως θα είναι ο πρώην επιθετικός των Γουέστ Μπρόμ και Νιουκαστλ Salomon  Rondon.Τον επιθετικό από την Βενεζουέλα τον συμπαθεί πολύ ο Rafa Benitez και συνεργάστηκε μαζί του στην Νιουκάστλ και στην Κινέζικη Νταλιάν όπου τον απέκτησε σχεδόν μόλις πήγε στην Κίνα.Ο 31 ετών επιθετικός ανήκει ακόμα στην Κινέζική ομάδα, με την οποία το συμβόλαιο του τελειώνει το 2022.Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την τελευταία σεζόν που ο Rondon έπαιζε στην Πρέμιερ λιγκ

 

 

αφησε ενα σχολιο