1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Όλα έχουν συμφωνηθεί αλλά…

Όλα έχουν συμφωνηθεί αλλά…

Πριν μέρες έχουμε γράψει για το ενδιαφέρον για τον Joaquin Correa.H Sunday Mirror γράφει στην χθεσινή έκδοσή της [σελίδα 67] ότι οι μπλε πρόσφεραν 32 εκατομμύρια λίρες και μπόνους για τον 27χρονο διεθνή παίκτη της Αργεντινής, ο οποίος αποτελεί «βασικό στόχο» του Ράφα Μπενίτεθ. 

  Γράφεται ακόμα ότι στην Έβερτον είναι “σίγουροι” ότι θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την συμφωνία για τον Joaquin Correa πριν την 31 Αυγούστου. Η Sunday Mirror προσθέτει ότι η άφιξη του Pedro στη Λάτσιο σημαίνει ότι έχουν ήδη αντικαταστάτη του Correa.

 Στο άρθρο λέει επίσης πως ο ατζέντης του 27χρονου Αργεντινού διεθνής έχει δείξει το πράσινο φως για τη μετακόμισή του στο Γκούντισον Παρκ και πως ακόμα και το συμβόλαιο για τον παίκτη έχει συμφωνηθεί, καθώς θα κερδίζει 4 εκατομμύρια λίρες ετησίως (77.000 λίρες την εβδομάδα). 

 Η Ίντερ λέγεται επίσης ότι  ενδιαφέρεται για τον παίκτη αλλά εδώ οι απόψεις διίστανται, σε άλλα δημοσιεύματα διαβάζουμε ότι θέλει να παίξει στην Premier League ,επομένως αν δεχθούμε αυτή την άποψη η μεταγραφή είναι λογικά τελειωμένη.Όμως υπάρχουν και δημοσιεύματα που γράφουν ότι προτιμάει την Ίντερ και θα περιμένει πρόταση της ως την τελευταία στιγμή, άρα αν δεχθούμε αυτά τα δημοσιεύματα τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

αφησε ενα σχολιο