1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Carabao Cup: Everton v

Carabao Cup: Everton v Salford City(L2) 3-0

    Στον πρώτο αγώνα League Cup Αγγλίας, τα ζαχαρωτά αντιμετώπισαν τη Salford στο Goodison Park, παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα! Η ομάδα αγωνίστηκε με 10 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή!

 

   Πριν την έναρξη του ματς ρώτησαν τον Ancelotti αν η ομάδα μπορεί να καταφέρει να φτάσει ένα σωστό επίπεδο, παρά τις αλλαγές σας και εκείνος απάντησε πως όποιο και αν είναι το ματς, οι παίκτες που αγωνίζονται πρέπει να δίνουν το 100% αν θέλουν να έχουν επιτυχίες με τον σύλλογο που προσπαθεί να καταφέρει πολλά!

Στα του αγώνα μόλις στο 8′ o Keane άνοιξε το σκορ για την ομάδα με ωραία κεφαλιά από κόρνερ του Sigurdsson! Στο 24′ είχαμε τον τραυματισμό του Branthwaite και έγινε αντικατάσταση από τον Digne! Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε γενικά σε ρηχά νερά και χωρίς πολλές ενέργειες ή γενικά κάτι αξιόλογο.

Στο 2ο μέρος του παιχνιδιού το θέαμα άλλαξε άρδην με αρκετές εξορμήσεις από τα πλάγια χάφ ( Gordon-Walcott), δημιουργήθηκαν πολλές ευκαρίες μπροστά στα καρέ του Hladky με συνέπεια να έχουμε 5 δοκάρια (2 Bernard, 2 Kean, 1 Sigurdsson). Στο 74′ ο Sigurdsson σημείωσε το 2ο τέρμα της ομάδας με ωραία ενέργεια του και ασίστ του Gordon και το 3ο τέρμα σημειώθηκε από τον Kean στο 87′ του αγώνα με πέναλτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Sigurdsson ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα, όμως πολύ καλές υποσχέσεις άφησαν οι Nkounkou, Kenny και Gordon!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν: Virginia- Kenny, Branthwaite, Keane, Nkounkou-Davies, Sigurdsson, Gordon, Walcott, Bernard-Kean (4-2-3-1)

Συνθέσεις-Βαθμολογία παικτών

Στιγμιότυπα

αφησε ενα σχολιο